CHP'de milletvekili aday adayı sayısı artıyor

CHP Çerkezköy eski ilçe başkanlarından Metin Dönmez, haziran ayında yapılacak genel seçimler öncesi partisinden milletvekili aday adaylığını açıkladı. Dönmez, milletvekili adaylarının belirlenme

GÜNDEM 1.02.2015 18:39:00 0
CHP

DÖNMEZ YENİDEN ADAY ADAYI

Son genel seçimlerde Milletvekili Aday Adayı olan CHP eski ilçe başkanlarından Metin Dönmez, 7 Haziran 2015’te yapılacak genel seçimler öncesi de CHP’den milletvekili aday adaylığını açıkladı. Dün Çerkezköy’de yapılan CHP İlçe Başkanlığı yeni hizmet binası açılış törenin ardından resmen adaylığını açıklayan Metin Dönmez, ön seçim isteğini dile getirdi.

BENİM CİĞERİMİ BİLİYORSUNUZ

CHP Milletvekili Aday Adayı olan Metin Dönmez, aday adaylığı açıklamasında partisine uzun yıllardan beri hizmet ettiğini belirterek, “Bütün örgüt, yürekli arkadaşlarım, dostlarım bugün burada. Ben isimleri tek tek saymayacağım. Çünkü birini unutabilirim. Herkese çok teşekkür ediyorum. Çok fazla uzun konuşmayacağım. Beni CHP örgütünün içerisinden gelen biriyim. Son 7-8 yıldır örgüte kazandırdıklarım da ortada. Son yerel seçimlerde dik duruşumuzla, Vahap Akay gibi genç bir başkanı Çerkezköy’e kazandırdık. Beni hepiniz tanıyorsunuz. Ciğerimi biliyorsunuz. “diye konuştu.

ÖN SEÇİM İSTEDİ

Konuşmasında milletvekili adaylığının belirlenmesinde ön seçim isteyen Metin Dönmez, “Milletvekili adaylarının belirlenmesinde ön seçim istiyoruz. Gerekirse Ankara’ya gideceğiz elimizi masaya vuracağız ön seçimi alacağız. Partisi için gece gündüz demeden çalışan. Direklere bayrakları diken gençler. Kapı kapı dolaşan kadınların 4 yılda bir böyle bir hakkı olmalı. Bu hakkı söke söke alacağız.  Böylece burjuvalar değil içinizden birisini seçeceksiniz. Halktan birinin milletvekili olması için ön seçim yapılmalı. Ben bu yolda karşınıza çıktım. Hepinize teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Metin Dönmez’in milletvekili aday adaylığını açıklamasının ardından CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Milletvekili Aday Adayları Hasan Demir, CHP eski İl Başkanı Recep Palabıyık başta olmak üzere ve CHP İlçe Teşkilatı yeni binası açılışına katılan davetliler tebrik etti.

Metin Dönmez’e eşi Candan Dönmez’de açıklaması sırasında yanında olarak destek verdi.