CHP her kesimi temsil eden parti

CHP Tekirdağ Milletvekili aday adayı Mehmet Nuri Saygun önceki gün saat 19.30'da ziyaret ettiği CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatında yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi'nin her kesimi temsil ede

GÜNDEM 1.02.2015 18:38:00 0
CHP her kesimi temsil eden parti

Saygun, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na da seçimlerde izlenecek parti politikasına da katkı sağlamak için önerilerini sunacağını söyledi. Mehmet Nuri Saygun’u CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda ilçe yönetimi ve partililer karşıladı. Mehmet Nuri Saygun’un ziyaretinde aday adaylarından Hasan Demir ve Metin Dönmez de hazır bulundu.

SANDIK OLAN YERDE HAREKETLİLİK REKABET GETİRİYOR

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, milletvekili aday adayı Mehmet Nuri Saygun’un geçmiş dönemlerde de vekillik yaptığını ve Tekirdağ için canla başla çalıştığını belirtti. Öztürk, “Partimizde aday adaylarının çoğalması partimizin iktidara doğru gidişinin önemli bir göstergesidir. Sandık olan yerde hareketlilik rekabet getirmektedir.Sayın Mehmet Nuri Saygun’a da başarılar diliyoruz.Parti olarak çıktığımız iktidar yolunda aday adaylarımızın her birinin partimize büyük katkı sağlayacağına inanıyor ve 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçilmede CHP İktidarı’nın coşkusunu ve sevincini yine birlikte yaşayacağız.”ifadelerini kullandı.

İL BAŞKANLIĞI YAPTI

CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Mehmet Nuri Saygun, konuşmasına kısa öz geçmisini anlatarak başladı. Saygun daha sonra şunları kaydetti: “CHP ‘de çeşitli görevlerde bulundum 2002’de Tekirdağ İl Başkanlığı görevi ve 2007 yılında da Tekirdağ Milletvekilliği yaptım. Bu gün yine huzurunuza milletvekilliğine talip olduğum için aday adayı olarak karşınızdayım.CHP’nin sosyal demokrat parti olmasından kuşkumuz yok.CHP herkesimi temsil eden bir parti.CHP teme kriterler üzerine oturtulacak yapıya sahip olması gerekiyor.Dinci kesimle bağlarını sıcak görmüyorum.Ulusalcılarla bu süreçi götürmek gerekiyor.Anadolu Partisi’nin kurulmasını doğru bulmuyorum. Bunlar ırkçı bir yapıya sahip.CHP hedef kitlelere giden ulaşan bir parti bu nedenle sosyal iddiaların arkasında durması ve savunması gerekiyor.CHP artık yüzünü sala dönmeli. Dönmez ise iktidar olamaz.”dedi.

2015 BİZİM ZAFER YILIMIZ OLSUN

Mehmet Nuri Saygun, “Bizim hedef kitlelerimiz işçi, çiftçi,ev hanımları, küçük esnaf, memurlar ve öğrenciler olmalıdır.Bu konudaki önerilerimi Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’na da ileteceğim.CHP İktidarında asgari ücretten vergi alınmaması konusu ile en ağır işçi olan ev hanımlarımıza da maaş bağlanması konusunu ileteceğim.Ev hanımlarına CHP olarak sahip çıkmamız lazım.Türkiye’de 8-10 milyon çalışmayan ev kadını var. Onların özgürleşmesine katkı sağlamamız ve onların eksikliklerini gidermemiz gerekiyor. İşte bu  nedenle 2015 genel seçimlerinde bunları anlatmamız gerekiyor ve 2015 seçimleri bizim zafer yılımız olsun diyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber/Seyit SÜREN