Kadınların yolu açık olsun!

MHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Nesrin Küp'ün gerçekleştirdiği tanışma ziyaretinde konuşan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, "Tüm siyasi partilerimizde mücadele veren kadınların yolu aç?

GÜNDEM 29.01.2015 18:01:00 0
Kadınların yolu açık olsun!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Nesrin Küp ve yönetim kurulu üyeleri Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Dün sabah 10.00’da Kapaklı Kaymakamlığı’na gelen MHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Nesrin Küp, Yönetim Kurulu üyeleri Nalan Hatunoğlu, Sevim Boncuk, Emine Yavuz, Yasemin Çınar Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’ü ziyaret etti. Kaymakam Gürbüz’e tanışmaya geldiklerini söyleyen Kadın Kolları Başkanı Nesrin Küp şunları dedi: “Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Kadın Kolları olarak bugün sizler ile tanışmak istedik. Kadın Kolları olarak Kapaklı’da  kadın dayanışmasını sağlayarak, yeni bir soluk ve yeni bir heyecan getireceğiz.” dedi.

TÜM SİYASİ PARTİLERDE KADINLARIN YOLU AÇIK OLSUN

Nesrin Küp’ün ardından konuşan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ise MHP’li kadınlara ziyaret nedeniyle teşekkür etti. Gürbüz, “Sizlerin ve tüm siyasi partilerimizde mücadele veren kadınların yolu açık olsun. Umarım sizler, siyasi görüşü ne olursa olsun, milletimiz için ve Kapaklı için ortak platformlarda mücadele edersiniz.”temennisinde bulundu. Kaymakam Gürbüz, MHP’li kadınlara başarılar dileğinde bulunarak sözlerini tamamladı.

Haber / Menşure Kardeş