Kozuva'ya uçaklı pasta kestiler

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetimi ve Personeli, Meclis Başkanı Taha Ülker'in organize ettiği yemekte bir araya geldi.

GÜNDEM 28.01.2015 17:37:00 0
Kozuva

Parıltım Restaurant’ta saat 19.00’da başlayan yemek programına ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Meslek Komitesi Başkanları ve ÇTSO personeli katıldı. Programda geçtiğimiz günlerde Somali Mogadişu’da işletmeciliğini yaptığı Havalimanı’nın açılışını yapan ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva’ya da bir sürpriz yapıldı.

2015 YILI HAKKINDA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Yemek öncesinde kısa bir konuşma yapan Meclis Başkanı Taha Ülker, 2014 yılının verimli geçtiğine vurgu yaparken, akreditasyon sürecindeki başarıya da değindi. Oldukça sıcak bir ortamda geçen yemek sonrasında, 2015 yılı hedefleri ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, katılımcılar odaya fayda getirecek önerilerini de paylaşma fırsatı buldu.

 

 

KOZUVA’YA UÇAKLI PASTA SÜRPRİZİ

Yemek sonrasında, Meclis Üyesi Mehmet Danyeli tarafından ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya Mogadişu Havalimanı Terminal Hizmet Binası’nın açılışı dolayısıyla pasta sürprizi yapıldı. Başkan Kozuva, jest için Danyeli’ye teşekkür ederken, başta Meclis Başkanı Taha Ülker olmak üzere tüm katılımcılar başarısından ötürü Kozuva’yı tebrik etti. Konuşmaların ardından, Kozuva, Danyeli ve Ülker, üzerinde uçak fotoğrafı olan pastayı hep birlikte kesti.