CHP'yi iktidar yapmaya geliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Ali İhsan Erdağ hedeflerinin CHP'yi iktidar yapmak olduğunu söyledi.

GÜNDEM 26.01.2015 17:11:00 0
CHP

Önceki gün  Kapaklı Fenerbahçeliler Derneği’nde düzenlenen kahvaltıda basın mensupları ve partililerle bir araya gelen CHP Milletvekili Adayı Erdağ “Benim aday adaylarıyla asla hiçbir zaman kavgam olmayacak. Benim kavgam bozuk düzen ile. Ben bozuk düzene hesap sormaya ve CHP’yi iktidar yapmaya geleceğim.”dedi.

Milletvekili Adayı Erdağ eşi Şeyda Erdağ, kardeşi Fethi Erdağ ve yakınlarıyla birlikte toplantı öncesinde CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. 

CHP’NİN İKTİDAR YOLUNDA ASKER OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM

CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Ali İhsan Erdoğan, kısa özgeçmişini anlatarak başladığı konuşmasında, “Benim aday adayı olduğum yerde kavga ve sıkıntı hiçbir zaman asla olmaz. Benim Tekirdağ ve ilçeleriyle de sıkıntım yok. Ben CHP’nin iktidar olmasında asker olmak için yola çıktım.”diye konuştu.

BENİM KIZGINLIĞIM ÇALIP ÇIRPANLARA

CHP Tekirdağ Millletvekili Aday Adayı Doç Dr. Ali İhsan Erdağ, çalıp çırpanlardan hesap sormaya geleceğini belirterek, “25 yıldır ceza hukukçusuyum. Ben Bozuk düzenden, çalıp çırpanlardan hesap sormaya geliyorum. CHP iktidarında bana verilecek adalet Bakanlığı ile çalıp çırpanlardan hırsızlardan tek tek hesap soracağım. Benim sertliğim benim kızgınlığım hırsızlaradır, çalıp çırpanlaradır.”ifadelerini kullandı. 

BENİM EN BÜYÜK DESTEKÇİM EŞİMDİR

Doç.Dr. Ali İhsan Erdağ, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Cumhuriyet kokan  Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kadınlarımız. Geleceğimiz olan gençlerimiz, Atatürk ilkelerine sonuna kadar bağlı değerli büyüklerim, ablalarım, kardeşlerim. Artık birlik olma zamanıdır. Benim en büyük destekçim benim gibi hukukçu olan  ve kendisine Rahşan Hanım dediğim dünyalar güzeli  eşim Şeyda Erdağ’dır. Kendisi her zaman benim en büyük destekçimdir. Böyle bir eşim olduğu için kendisine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu gün bizleri kırmayarak kahvaltı programımıza katılan basın mensuplarına ve partililerimize çok teşekkür ediyorum.”

Haber/Seyit SÜREN