Gürbüz, eski görev yerini ziyaret etti

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kaymakamı Eyyup Özdemir'e, yeni görevinde başarılar dilemek ve dostları ile hasret gidermek üzere eski görev yeri İpsala'ya gitti.

GÜNDEM 25.01.2015 16:24:00 0
Gürbüz, eski görev yerini ziyaret etti

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, önceki görev yeri olan İpsala’yı ziyaret etti. İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir’e, yeni görevinde başarılar dilemek ve dostları ile hasret gidermek üzere İpsala’ya giden Kaymakam Gürbüz’e yoğun ilgide bulunuldu.

İLK ZİYARET KAYMAKAMLIĞA

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İpsala’da ilk olarak 2009-2014 yılları arasında görev yaptığı hükümet konağına gitti. Burada İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir tarafından arşılanan Gürbüz, yeni göreve başlayan meslektaşı Eyyup Özdemir’e, başarı dilemek ve İpsalalı dostları ile hasret gidermek üzere bu ziyareti gerçekleştirdiğini kaydetti.

BELEDİYE’Yİ ZİYARET ETTİ

Kaymakam Gürbüz,5 yıl görev yaptığı mesai arkadaşları ile hasret giderdikten sonra İpsala Belediye Başkanlığı’na geçti. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz burada Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Personeli tarafından karşılandı. Başkan Kerman’ın makamda gerçekleşen ziyarette Gürbüz, İpsala’nın doğalgaz aboneliği için yeterli sayıya ulaştığı müjdesini aldığını ve buna çok sevindiğini kaydetti.

AÇILIŞA DA KATILDI

Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İpsala Belediyesi’nin çalışmalarını anlattıktan sonra, Gürbüz’e yeni yapılacak belediye hizmet binası, alışveriş merkezi, hotel, düğün salonu, iş hanları ve kapalı otopark projesini gösterdi. Yeni hizmete giren bir işyerinin açılışını İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ile beraber gerçekleştiren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, DSİ sosyal tesislerinde onuruna verilen yemeğe de katıldı. Gün boyu İpsala’da ziyaretler gerçekleştiren Gürbüz’ün programı yenilen akşam yemeği ile son buldu.

Marmara Haber