Kaymakam Kubilay karne verdi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'da dün düzenlenen karne törenlerinde ilçedeki Fevzipaşa İlkokulu'nda öğrencilere karne dağıttı.

GÜNDEM 23.01.2015 16:12:00 0
Kaymakam Kubilay karne verdi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı yarı yıl tatili karne töreninde Fevzipaşa İlkokulu’nda İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Şube Müdürleri İrfan Danışmaz, Abdullah Nair, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman ile birlikte öğrencilere karne dağıtarak sevinçlerine ortak oldu.

 

 

2014-2015 Eğitim ve Öğretim yarıyıl tatilinin 9 Şubat’ta biteceğini kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “İlçemizde toplam 27 bin 378 öğrenci ve bin 234 öğretmenimiz bugün itibariyle tatile girecektir. İlçemizde yedi anaokulu, 13 ilkokul, 10 ortaokul, beş Anadolu Lisesi, dört Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bir adet Anadolu İmam Hatip Lisesi, iki adet ise Çok Programlı Lise bulunmaktadır.” diye konuştu.

 

 

Öğrencilere karnelerini verirken tek tek notlarını da inceleyen Kaymakam  Kubilay “Bugün karne alıyorsunuz. Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımızdır. Göreve geldiğimizden itibaren eğitim en esaslı meselemiz olduğunu söyledik. Bugün çocuklarımızda ve velilerimizde bu heyecanı görüyorum. Bu sizin için çok güzel bir gün. Hepinize iyi tatiller diliyorum. Tatilde çok iyi dinlenin ama kitap okumayı da ihmal etmeyin. " tavsiyesinde bulundu.

Haber/Ahmet Kılavuz