Çerkezköy Belediyesi tv ve radyo vericilerini taşıyor

Çerkezköy'de uzun yıllardan beri İstasyon Mahallesi Yücel Sokak'ta bulunan TV ve radyo verici istasyonu Belediye tarafından taşınacak. Çerkezköy Belediyesi, verici İstasyonu Büyükşehir Belediyesi S

GÜNDEM 23.01.2015 15:53:00 0
Çerkezköy Belediyesi tv ve radyo vericilerini taşıyor

Çerkezköy Belediyesi tv radyo vericilerinin bulunduğu istasyonu taşıyacak. İstasyon Mahallesi Yücel Sokak sırtlarında bulunan TV ve radyo İstasyonu Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 8 bin tonluk su deposunun önündeki alana taşınması için Belediye Başkanı Vahap Akay’ın talimat verdiği bildirildi.

BELEDİYE VERİCİLERİ TAŞIYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait Su Deposu önündeki alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, hali hazırda hizmet veren TV ve radyo verici istasyonunun artık meskun mahal ve yerleşim yerinin içerisinde kaldığı için vatandaşlardan kaldırılması yönünde taleplerin geldiğini belirterek, “Yaptığımız araştırmalar sonucunda TV ve radyo alıcı vericilerinin bulunduğu baz istasyonunu Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Su Deposu’nun önünde bulunan boş alana taşımaya karar verdik.”diye konuştu.

İHALEYE ÇIKILACAK

Taşıma çalışmalarının başladığını belirten Akay, “Bu bölgede en kısa sürede zemin etütlerini yaparak, ihaleye çıkacağız ve ardından Yücel Sokak’taki TV ve radyo verici istasyonu buraya taşınacak. Böylelikle yerleşim yeri içerisinde kalan ve vatandaşlarımızın sağlık yönünden endişe ettiği alıcı ve verici istasyonu yerleşim yerlerine uzak bir alana taşınmış olacak.” açıklamasını yaptı.

Haber / Menşure KARDEŞ