Bulgaristan'dan ETSO'ya ziyaret

Bulgaristan'da yapılan genel seçimlerin ardından Bulgaristan Parlamentosunda görev alan Burgaz ve Şumnu milletvekilleri ETSO'yu ziyaret etti.

GÜNDEM 20.01.2015 15:00:00 0
Bulgaristan

BULGARİSTAN MİLLETVEKİLLERİ ZİYARET ETTİ

Üyelerinin çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi Burgaz Bölgesi Milletvekili Hüseyin Hafızov ve Şumnu Bölgesi Milletvekili Aydoğan Ali, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ziyaretleri esnasında Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile görüştü. 

ORTAK PROJE YAPMAK İSTİYORLAR

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cavit Duvan'ın da hazır bulunduğu görüşmede Milletvekilleri, tanışma ziyareti gerçekleştirdiklerini ve fikir alışverişinde bulunarak birlikte güzel projelere imza atmak istediklerini söyledi. Bulgaristan'daki yatırım fırsatları hakkında bilgi veren milletvekilleri, "Bulgaristan'da fırsatlar çok fazla. Bu fırsatlardan Türk iş adamları faydalansın istiyoruz. Yeni dönem milletvekilleri olarak fırsatları birlikte değerlendirip her iki taraf için de faydalı olacak projelere imza atmak istiyoruz" diye konuştu. 

BULGARİSTAN’DAKİ TEŞVİKLERİ SORDU

Zıpkınkurt ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın Bulgaristan ile yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın Burgaz TSO ile sıkı işbirliği içinde olduğunu söyleyen Zıpkınkurt, "Bulgaristan'daki fırsat sektörleri ve iş adamlarımızın faydalanabileceği teşvikler hakkında bize vereceğiniz bilgiler doğrultusunda üyelerimizi yönlendiririz. Yapılacak işbirliği ile Bulgaristan ile ticari işbirliğimiz artacaktır" diye konuştu. 

Marmara Haber