Akçay'dan kongre öncesi son değerlendirme

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, ilçe kongrelerinde olduğu gibi il kongresinde de yakaladıkları birlikteliği göstereceklerini söyledi.

GÜNDEM 16.01.2015 13:33:00 0
Akçay

AKÇAY BASIN TOPLANTISINDA İL KONGRESİNİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile 18 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Kongresi öncesinde basın toplantısı düzenlendi. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda basın mensupları ile bir araya gelen Akçay, ilçe kongrelerindeki havayı il kongresine de yansıtacaklarını belirtti. Kongrenin düğün havasında geçeceğini ifade eden Akçay, "Bugün burada bir araya gelmemizin sebebi önümüzdeki 18 Ocak Pazar günü Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’un il kongremize katılacak olması. Yaklaşık 2 ay süren ilçe kongreleri süreci oldu. 8 Kasım’da başladığımız kongrelerimizi 3 Ocak itibari ile sonlandırdık. Hepsi partimize yakışır şekilde birlik içinde geçti. 11 ilçe başkanımızla bugün beraberiz. Bize yakışan birlikteliği önümüzdeki il kongremizde de göstereceğiz. Buna inancımız tamdır. Yeni Türkiye’nin inşasını gerçekleştireceğimiz kadrolarımızla 2015 seçimlerinde şehrimizden en iyi neticeyi alarak çıkacağımıza inanıyoruz. Hizmet kervanı devam edecek. Hizmete partimiz ve hükümetimiz devam edecek. Bütün inanç ve heyecanımızla bu süreci devam ettireceğiz.”dedi.

Başbakan Davutoğlu’nu en iyi şekilde karşılayacaklarına vurgu yapan Başkan Akçay, “Pazar günü saat 11:00 itibarı ile sayın başbakanımız burada olacak. Ben bu vesile ile bütün hemşehrilerimizi kongremize davet ediyorum. Kongremizi bayram havasında gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.

İLÇE BAŞKANLARI’DA KONUŞTU

İlçe başkanları adına söz alan AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Cüneyt Yüksel ise Pazar günkü kongreye 11 ilçe başkanlığı olarak hazırlandıklarını belirterek, "İl başkanımız Ahmet Akçay ile başarılı çalışmalarımız olduğuna inanıyorum. Milletvekili seçiminde daha da başarılı olacağız. Saat 11:00’da kongremizde, saat 14:00’da ise sahil dolgu alanında yapılacak ambulans dağıtımı organizasyonu için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İl başkanımızla birlikte çalışmaktan onurluyuz" ifadelerini kullandı.

Toplantıya AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay’ın yanı sıra AK Parti'nin Tekirdağ'daki 11 ilçe başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

İha