Milli kalecimiz şehit ailesini de korudu

Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin, örnek bir davranış sergileyerek geçtiğimiz hafta İstanbul Sultanahmet'te bulunan turizm bürosuna yapılan canlı bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Kenan Kumaşâ??

SPOR 15.01.2015 17:58:00 0
Milli kalecimiz şehit ailesini de korudu

Sosyal medyada ve ulusal basında yayınlanan habere göre; geçen hafta İstanbul Sultanahmet’te bulunan turizm bürosuna yapılan canlı bombalı saldırıda şehit olan Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş için Beşiktaş kulübü kaptanı Tolga Zengin yardımda bulundu. Zengin’in şehidimizin geride kalan eşi ve kız çocuğunun ev alması için yüklü miktarda bağışta bulunması kamuoyunu sevince boğdu.

Habere göre Trabzon ve Trabzonspor camiasının da destek verdiği şehit polisin ailesine duyarsız kalmayan milli kalecimiz Tolga Zengin’in de 50 bin lira civarında bir bağışta bulunduğu öğrenildi. Tolga’nın kendi yaptığı bu fedakârlığın yanı sıra arkadaşlarını da teşvik ettiği ve evin parasının büyük oranda tamamlandığı belirtilirken yaptığı yardımın duyulmasını istemeyen Beşiktaşlı file bekçisinin memleketindeki bu olaya kayıtsız kalmaması Trabzon ve Trabzonspor camiasında da takdir topladı. Öte yandan Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur’un da bağışta bulunduğu öğrenildi. Bu iki sporcumuza, bu iki aslan parçasına ve az çok yardımda bulunan kadirşinas vefalı yurttaşlarımıza gazetemiz adına teşekkür ediyoruz.