Öge: Önce tanışma, sonra çalışma

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi, tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. AK Partililerin son durağı ise Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası oldu.

GÜNDEM 13.01.2015 17:55:00 0
Öge: Önce tanışma, sonra çalışma

AMACIMIZ EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET ETMEK

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, dün saat 15.30’da beraberindeki partililer ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. AK Parti heyeti burada ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Taşdelen, Murat Seymen ve Sinan Sifil ile Oda Genel Sekreteri Hakan Gel tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Süleyman Kozuva, “Biz buraya sizlerin destekleri ile geldik. Amacımız oda üyelerine ve bölge halkına elimizden geldiğince en iyi hizmeti verebilmektir” dedi.

BU GÖREVE VERMEK İÇİN GELDİNİZ, ALMAK İÇİN DEĞİL

Süleyman Kozuva, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, bizim değildir. Burası Saray’ın, Kapaklı’nın, Çerkezköy’ündür” dedi. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığına seçilen Abdullah Öge’ye yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Kozuva, “Sizler bu makamlara vermek için geldiniz, almak için değil. Görevinizi de en iyi şekilde yapacağınıza olan inancımız tamdır” dedi.  

 

 

GURUR DUYUYORUZ

Göreve, ardı ardına yapılan iki kongre ile geldiklerini belirterek konuşmasına başlayan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, “Teşkilat olarak önce tanışma ziyaretlerinde bulunuyoruz. Ardından da çalışma ziyaretlerine başlayacağız” dedi. Ak Partililerin ve ÇTSO Yönetiminin kendilerini tanıttığı ziyarette, bu ay sonu Somali’de yapılacak olan Hava Limanı açılışının da hayırlı olması temennisinde bulunan Öge, “Çerkezköylü bir aile şirketinin dünyanın bir ucunda böylesine önemli bir hizmet verecek olmasından dolayı gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.  

 

 

İDEALLERİMİZ PARALEL

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın da çok başarılı çalışmalara imza attığını dile getiren Abdullah Öge, “İnsanlar, sizlerin Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak yaptığınız büyük hizmetlerin farkındadır. Biz de elimizden geldiğince sizlere çalışmalarınızda destek olacağız. Bizim amacımız da sizinki gibi yalnızca hizmettir. Bu bağlamda ideallerimizin paralel olduğunu söyleyebiliriz” açıklamalarında bulundu. Ziyaret daha sonra sohbet havasında devam etti.

Haber / Ahmet KARDEŞ