Öge 10 Ocak'ı gazetecilerle kutladı

10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, ilçedeki gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

GÜNDEM 9.01.2015 14:39:00 0
Öge 10 Ocak

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge dün 09.30-10.30 saatleri arası Çerkezköy’de görev yapan gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi’ndeki Glory Area’daki kahvaltıya  Öge’nin yanı sıra Ak Parti İlçe Medya Tanıtım Başkanı Kenan Özaydın ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden Mustafa Karataş katılarak gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladı.

GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, gazeteciler gününü kutlayarak, “Değerli basın mensupları sizler yaz, kış, yağmur, çamur demeden gece gündüz koşturarak halkı bilgilendiriyorsunuz. Sizler çok kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz. Gününüz kutlu olsun.  Heyecanlı bir mesleğiniz var. Sizlerden ricam dayanağı olmayan haberleri yazmayın. Neden diye soracak olursanız itibar görmemesi olmasıdır.”diye konuştu.

İLÇEMİZDE KALİTELİ GAZETECİLİK YAPILIYOR

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, Çerkezköy’de  kaliteli gazetecilik yapıldığını belirterek, “Özellikle şunu belirtmek istiyorum.Her gün bir çok yerel gazete okuyorum Ancak inanın Çerkezköy’de yayımlanan gazeteler hem haber yönünden içerik olarak hem de gazetecilik olarak çok kaliteli yayın yaptıklarını görüyorum. Kısacası Çerkezköy’de  yayınlanan tüm gazeteler kaliteli ve tarafsız şekilde yayın yapıyor.Bu nedenle de ilçemizde yayınlanan gazeteleri bu yönleriyle de tebrik ediyorum.”dedi.

 

 

KIŞ GÜNÜ İŞTEN ÇIKARILMALARINI UYGUN BULMUYORUM

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge Çerkezköy Belediyesi’nin işten çıkardığı taşeron işçiler konusunda sorulan soruya da şu yanıtı verdi. Başkan Öge, “Neden çıkarıldıklarını  ve niçin çıkarıldıklarını bilmiyorum ama bu kış günü işten çıkarılmalarını uygun bulmuyorum.Tabii ki bu konuda şu an bizim net bir şey söylememiz mümkün değil. Neden niçin olduğunu araştırmamız ve bir dayanağa dayandırmamız lazım ki ona göre bir şey söyleyelim. Dediğim gibi mevsim kış olduğu için kış günü çıkarılmaları uygun bulmadık.”dedi. Ak parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, bundan böylede daha sık basın mensuplarıyla bir araya gelmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

KADIN KOLLARIMIZDA 3 DÖNEM ŞARTI YOK

İlçe Kadın Kolları’nda üç dönem seçilme şartının olmadığını da belirten AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, “Kadın Kolları Başkanımız Nuran Hanım devam etmeyeceğini belirtti. Aslında kadın kolları başkanlığında üç dönem şart yok! Kadın kollarında Rüveyde Akbay hanımla seçime gideceğiz. İlçe Kadın Kolları Kongremiz 10 Ocak Cumartesi günü Altınsaray Düğün Salonu’nda saat 15.00’da yapılacak.”hatırlatması yaptı.

Haber/Seyit SÜREN