Kapaklı'nın proje ofisi iki ayda 4 proje çıkardı

Kapaklı Proje Destek Ofisi, yaklaşık 2 aylık çalışma periyodunda Trakya Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programına 3 projeyle başvuru yaptığı bildirildi. Ayrıca Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğ?

GÜNDEM 7.01.2015 15:49:00 0
Kapaklı

TRAKYA KALKINMA AJANSI İÇİN ÜÇ PROJE HAZIRLANDI

Kapaklı Proje Destek Ofisi’nin yürüttüğü çalışmalar sonucunda hazırlanan dört proje hakkında Kapaklı Kaymakamlığı’ndan açıklama geldi. Kaymakamlık tarafından yapılana açıklamada projeler ve ilgili kurumları şöyle: Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ‘Zeka Oyunları ve Eğitici Eğitimi’ projesi, Kapaklı GıdaTarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ‘Ofis Yazılımları ve Sunum Teknikleri’ projesi, Kapaklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ‘Etkili İletişim Etkin Kurumlar’ projesi ve Kapaklı Emniyet Müdürlüğü, ‘Aile İçi Şiddet’ projesi.

İNSAN KAYNAKLARI KAPASİTESİ GELİŞTİRİLECEK

Teknik Destek Programı projelerinin olumlu sonuçlanması durumunda Trakya Kalkınma Ajansından Teknik Destek Programı hibesi alınacak. Bu eğitimler sonucunda projeyi hazırlayan kurumların insan kaynakları kapasitesinin geliştirilmesi hedefleniyor.

KAPAKLI PROJE OFİSİ

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ün girişimleri ile 05/11/2014 tarihinde Kaymakamlık bünyesinde Kapaklı Proje Destek Ofisi kuruldu. Kapaklı Proje Destek Ofisi,Kapaklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Serdar Ümit Öncel’in proje koordinatörlüğünde 2  Bilişim Teknolojileri Öğretmeni ve 1 Almanca öğretmeninden  oluşuyor.

Marmara Haber