Çerkezköy'de yılbaşı böyle kutlandı

Yılbaşı programları Çerkezköy'de renkli kutlamalara sahne oldu. İlçenin önde gelen eğlence mekanlarına akın eden vatandaşlar, 2015'in gelişini eğlenerek kutladı

GÜNDEM 1.01.2015 17:35:00 0
Çerkezköy

Yılbaşı kutlamaları Çerkezköy’de eğlence mekanlarını doldurdu. İlçedeki birçok restaurant ve eğlence mekanı yılbaşı için özel program düzenlendi. 2015’e eğlence mekanlarında giren Çerkezköylüler’de, saatler 00.00’ı gösterdiğinde coşku tavan yaptı.

YALI’DA YILBAŞI RENKLİ GEÇTİ

Yeni yıl kutlamaları kapsamında, Veliköy Yalı Restaurant’ta coşkulu bir eğlence hazırlanmıştı. Pop müzik sanatçısı Derya Bozkurt’un sahne aldığı Yalı Restaurant’ta davetliler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Program daha sonra Esra Sezer’in şarkıları ile devam etti. Davetliler, 2014’ün son dakikalarını ise oryantal Seda ile yaşadı. Yalı Restaurant’ta eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

TRAKYUM’DA FASIL VARDI

Çerkezköy’de 2015’i eğlence mekanlarında karşılayan vatandaşların bir diğer adresi Kızılpınar’da bulunan Trakyum Et Lokantası oldu. Trakyum Et Lokantası’nda  Yılbaşı'nı kutlamaya gelen Çerkezköylüler, fasıl grubu ve orkestra ile renkli bir gece geçirdi. Çerkezköy’de İlçe Emniyet Müdürü olarak yıllarca hizmet ettikten Tekirdağ ve Bayburt’ta görev yapan, son olarak ise Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdüren Cemal Dalman’da yılbaşını Trakyum Et Lokantasında ailesi ve yakınları ile birlikte kutladı.

GABRALI’DA MUSTİ VE BEYAZ KELEBEKLER VARDI

Yılbaşı kutlamalarının tavan yaptığı bir başka mekan Çerkezköy Gabralı Otel oldu. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı Yılbaşı eğlencesinde, davetliler Çerkezköy’ün sevilen orkestrası Musti ve Beyaz  Kelebekler’in şarkıları  ile göbek atarak 2015’e ‘merhaba’ dedi. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Çerkezköy Belediye Meclis üyeleri ile Çerkezköy’ün tanınan simalarının bulunduğu Gabralı Otel’deki kutlamalar ilerleyen saatlere kadar devam etti. Gabralı Otel’de saat 00.00’a saniyeler kala ise coşku zirveye ulaştı. Çerkezköylüler geri sayımla birlikte dans ederek yeni yıla merhaba dedi.

GENÇLER KAHVE DİYARI’NDA 2015’E GİRDİ

Çerkezköy’ün sevilen mekanlarından Kahve Diyarı’nda da gençler yeni yıla merhaba dedi. 19.00-01.30 saatleri arasında Çerkezköy Klarnet Üstadı Boncuk, Ritm ve Perküsyon ustası Batuhan ve Gitarist Mertcan Türkeri’nin şarkıları ile davetliler gönüllerince eğlendiler. Dilek feneri gösterisi ve Volkan gösterisinin de yer aldığı eğlencelerde çekiliş ile altı kişiye çeşitli hediyeler verildi.

Bu arada Çerkezköy’de 2015’e girildiğinde silah sesleri de duyuldu. Çok sayıda Çerkezköylü  silahlılarını ateşleyerek yeni yılın gelişini kutladı. Güvenlik güçlerinin her yıl yaşanan silahlı kutlamaların tekrarlanmaması için aldığı önlemlere rağmen saatler 00.00?ı göstermesiyle birlikte ilçeden silah sesleri duyulmaya başlandı. 

Gökhan Yılmaz