Tekirdağ Çanakkale bağlantısı kesildi

Tekirdağ'dan Çanakkale'ye ulaşımı sağlayan Malkara-Keşan karayolu yoğun kar yağışı dolayısıyla kapatıldı.

GÜNDEM 31.12.2014 14:04:00 0
Tekirdağ Çanakkale bağlantısı kesildi

Tekirdağ'da dün akşamdan bu yana devam eden kar yağışı etkisini arttırarak sürdürüyor. Yoğun kar yağışı dolayısıyla İstanbul'dan Çanakkale'ye de ulaşımı sağlayan yol, Tekirdağ çıkışında ulaşıma kapatıldı. Yolda güvenlik önlemi alan trafik ekipleri, Tekirdağ istikametinden gelen araçları geri döndürüyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolda çalışma yapan ekipler, İstanbul'dan Çanakkale'ye giden otobüsleri benzinliklerde ve dinlenme tesislerinde bekletiyor. 

MAHALLELERE ULAŞIM SAĞLANAMIYOR

Bu arada Şarköy’de de kar yağışı nedeniyle, Malkara yolu, Gelibolu yolu ve 28 mahalleye ulaşımı sağlayan yollar kapandı. 

Yollarda buzlanma sebebiyle trafik ekipleri araçlara geçiş izini vermedi. Şarköy Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği tarafından Şarköy Belediye hoparlörlerinden anons yapılarak vatandaşların zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları yönünden uyarılar yapılıyor. 

İlçede ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verilirken, yılbaşı tatiliyle beraber tatil 5 güne çıktı. Sık sık elektriklerin kesilmesi ise vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.

Marmara Haber