Sinoplular yol istedi

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı Sinoplular Derneği yeni yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Başkan ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getirirken çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

GÜNDEM 26.12.2014 16:39:00 0
Sinoplular yol istedi

SİNOPLULAR DERNEĞİ ZİYARET ETTİ 

Marmaraereğlisi Sinoplular Derneği Başkanı Hüseyin Tırmıkçı ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ı makamında ziyaret etti. Sinoplular Derneği yönetimi bölgelerinde özellikle yol ihtiyaçlarının olduğunu ve kış aylarında sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi.

BİR HAFTA İÇERİSİNDE YOLU YAPACAĞIZ

Belediye Başkanı İbrahim Uyan ilçede bulunan Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile zaman zaman bir araya geldiklerini belirterek bu anlamda eksik ve ihtiyaçları da tespit ettiklerini ve çalışmalara yön verdiklerini söyledi. Belediye Başkanı Uyan, “Sinoplular Derneği ilçemizin önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi. Bulundukları bölgede yol ihtiyaçları olduğunu aktardılar. Kış aylarında o bölgelerde çamur oluyor ve vatandaşlarımız sıkıntı yaşıyor. Biz de kendilerine bir hafta içinde yolları yapacağımız sözünü verdik. Önc elikle vatandaşlarımızı çamurdan kurtarmak için çaba göstereceğiz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan’ın bu sözleri karşısında mutlu olduğunu dile getiren Sinoplular Derneği Başkanı Hüseyin Tırmıkçı, “Sayın belediye başkanımızın bizlerle bu kadar yakından ilgilenmesi ve sorunlarımıza anında çözüm bulması bizi sonderece memnun etti. İhtiyaçlarımızı çekinmeden söyleyebildiğimiz ve anında çözüm bulduğumuz bir makamda oturan Sayın İbrahim Uyan’a çok teşekkür ederiz” diye konuştu.