Sosyal medyadan belediyeye yüklendi

Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, basın toplantısı yerine sosyal medya aracılığı ile muhalefet yapması dikkat çekti

GÜNDEM 23.12.2014 17:42:00 0
Sosyal medyadan belediyeye yüklendi

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ilçenin sorunlarına dikkat çekmeye devam ediyor. Bezgin, son olarak Kapaklı Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesi’nin birleştiği noktadaki köprünün yıkılmasına ve bu köprüye ait molozların bir yıldır kaldırılmamasına tepki gösterdi.

MEVCUT YOLU GEREKSİZ YERE YIKTI

Kapaklı Belediyesi’nin yaklaşık bir yıl önce Bahçelievler Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesi’nin birleştiği noktadaki derenin üzerinden geçen transit geçiş yolunu yıktığını anımsatan AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, “Belediyemiz, mevcut yolu seçim öncesinde gereksiz yere yıktı. Yıkım işleminden kısa bir süre sonra da bu noktanın az ilerisine yeni bir geçiş noktası yaptı. Mevcut yol neden yıkıldı, yenisi neden yapıldı anlaşılır gibi değil” diye konuştu.  

KAPAKLI BELEDİYESİ’Nİ GÖREVİNİ YAPMAYA DAVET EDİYORUM

Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, “Belediye bu bölgemizdeki transit geçiş yolunu yıktıktan sonra vatandaşımız mağdur oldu. Ne mutlu ki duyarlı esnaflarımızdan Gültekin Demir Doğrama, vatandaşımızın mağdur olmaması için kendi imkanları ile buraya yaya köprüsü yaparak vatandaşın hizmetine sundu. Fakat Kapaklı Belediyesi’nin, diğer derelerde düzenleme yaparken bu bölgeyi bu halde bırakmasına anlam veremiyoruz. Bu durum hiç hoş olmadı. Bölge sakinleri, yıkılan yoldan geriye kalan molozun ne zaman kaldırılacağını merak ediyor. Bu vesile ile bir kez daha Kapaklı Belediyesi’ni görevini yapmaya davet ediyorum.” açıklamalarında bulundu.

Haber / Ahmet KARDEŞ