Kaymakam Gürbüz sözünü tuttu

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullar için 20 bin TL değerinde spor malzemesi alıp teslim etti

GÜNDEM 18.12.2014 17:52:00 0
Kaymakam Gürbüz sözünü tuttu

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, ilçedeki okullara teslim edilmek üzere yaklaşık 20 bin TL’lik spor malzemelerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti.

20 BİN TL’LİK SPOR MALZEMESİNİ TESLİM ETTİ

Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, dün saat 10.00’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve öğrenciler tarafından karşılanan Kaymakam Gürbüz, daha önce verdiği spor malzemesi yardımı sözünü tuttu ve yaklaşık maliyeti 20 bin TL’yi bulan spor malzemelerini ilçedeki okullara teslim edilmek üzere Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti.

İLK ZÜMRE TOPLANTIMIZI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ İLE YAPTIK

Her fırsatta Kapaklı Kaymakamlığı olarak eğitime verdikleri öneme vurgu yapan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, “Göreve başladığımız günden bu yana okullarımızda yaptığımız toplantılarda öğretmenlerimizle görüştük. Okullarımıza yönelik ilk zümre toplantımızı ise Beden Eğitimi öğretmenlerimizle gerçekleştirdik” dedi.

ÖĞRETMENLERİMİZİN SIKINTI VE TALEPLERİNİ DİNLEDİK

Sağlıklı zihinlerin ancak sağlıklı bedenlerde bulunabileceğini ifade ederek konuşmasını sürdüren Kaymakam Gürbüz, “Bu çerçevede İlçe Kaymakamlığı olarak Beden Eğitimi derslerine ayrı önem veriyoruz. Öğretmenlerimizin sıkıntı ve taleplerini dinledik. İlk etapta bizden istenen talepleri yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

İLÇEMİZDEN ŞAMPİYONLAR ÇIKSIN İSTİYORUZ

Yapılan bu çalışmaların amacının ilçedeki sosyal ve sportif faaliyetleri zenginleştirmek olduğunu sözlerine ekleyen Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, “Biz ilçemizden şampiyonlar çıksın istiyoruz. Yalnız ilçe ya da il şampiyonlukları değil, olimpiyat ve dünya şampiyonlukları görmek istiyoruz. İlçemizde tüm spor branşlarının faal olmasını istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

KAPALI SPOR SALONU ŞART

Yalnızca spor malzemelerinin temin edilmesi ile başarının mümkün olamayacağının altını çizen Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, “Kapaklı’ya acil olarak bir adet tribünlü kapalı spor salonu ve bir de çocuklarımızın antrenman yapabilecekleri bir kapalı spor salonu yapılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

YOĞUN BİR ÇALIŞMA İÇİNE GİRDİK

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant ise “Kapaklı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilçemiz okullarında sosyal ve sportif faaliyetlerin artırılması için yoğun bir çalışma içine girdik. Bu kapsamda okullarımıza spor malzemeleri desteğinde bulunan Kaymakamımız Mehmet Ali Gürbüz’e sonsuz teşekkür ederiz” diye konuştu.

İŞTE ALINAN SPOR MALZEMELERİ

Kapaklı Kaymakamlığı’nca ilçede eğitim öğretim veren okullara dağıtılmak üzere, “110 adet futbol topu, 110 adet basketbol topu, 55 adet voleybol topu, 55 adet hentbol topu, 50 adet satranç takımı, 22 adet badminton filesi, 40 adet badminton raketi, 20 kutu badminton topu, 9 adet voleybol filesi, 55 adet masa tenisi raketi, 8 adet masa tenisi masası, 5 kutu pinpon topu” Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ