Vekil adaylığı için kulisler hareketlendi

CHP'den Çerkezköy'de kimlerin milletvekilliğine aday olacağı konuşulmaya başlandı

GÜNDEM 12.12.2014 16:02:00 0
Vekil adaylığı için kulisler hareketlendi

Çerkezköy’de milletvekilliği kulisleri hareketlendi. Çerkezköy’den kimlerin milletvekilliğine aday adayı olacağı özellikle CHP’de konuşulmaya başlandı.  Çünkü CHP’den milletvekilliğine soyunanların  25 Aralık’a kadar partilerine müracaat etmesi gerekiyor.

DOĞAROĞLU İLK ÖNE ÇIKAN OLMUŞTU

Çerkezköy’de CHP’den Dr. İsmail Doğaroğlu bir süre önce aday adayı olacağını belirtmiş ve çalışmalarına başlamıştı. Ancak Doğaroğlu resmi bir açıklama yapmamıştı. Doğaroğlu’nun önümüzdeki hafta resmen aday adaylığını açıklaması bekleniyor. CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Metin Dönmez ve mevcut ilçe Başkanı Hasan Demir’inde aday adayı olacağı yönündeki kulisler ağırlık kazanıyor.

ÇERKEZKÖY’DEN SÜPRİZ İSİMLERİNDE ÇIKMASI BEKLENİYOR

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer’in de yeniden Tekirdağ’dan seçime gireceği belirtiliyor. Özellikle CHP ‘nin Çerkezköy’den çıkacak milletvekili aday adaylarının sayısının fazla olması bekleniyor. Bunun da adaylık için büyük bir mücadeleye sahne olacağı yönünde görüşler var. Milletvekili Dr. Candan Yüceer’in bu seçimde Çerkezköy’de oldukça zorlanacağı yönünde yorumların yapıldığı CHP kulislerinde,  ayrıca CHP’den süpriz isimlerinde çıkması bekleniyor. Ancak bu sürpriz isimlerin kimler olduğu yönünde hiçbir belirti görülmüyor. Sürpriz isimlerin telefuz edilmesi kulislerdeki merakı da artırıyor.

Haber/Seyit SÜREN