Kozuva CHP'ye hayırlı olsuna gitti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva dün CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 10.12.2014 18:44:00 0
Kozuva CHP

ÇTSO’DAN CHP’YE ZİYARET

CHP İlçe Başkanlığı’na seçilen Hasan Demir ve yönetimine ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor. Son ziyareti ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva yaptı. Kozuva’ya ziyaretinde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, ÇTSO meclis üyeleri Mehmet Danyeli, Rasim Bilgen ve Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy eşlik etti.

 

 

NASIL DAHA İYİ ŞEYLER YAPABİLİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ

Dün saat 16.15’te CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek geçtiğimiz ay yapılan kongre ile göreve gelen Başkan Hasan demir ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kozuva ve beraberindekileri ağırlayan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, “Göreve geldiğimiz günden buya Çerkezköy’e nasıl daha iyi hizmet yapılabilir, neler yapılabilir düşüncemizle hareket ederek hizmette sınır tanımadan yönetim kurulumuzla birlikte tam birlik beraberlik içinde çalışıyoruz.”dedi.

ÖNEMLİ OLAN ÇERKEZKÖY’E NE BIRAKABİLİRİZ

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da ziyaret sırasında şunları anlattı: “Bizimde asıl hedefimiz Çerkezköy’ümüzü çok daha ileri seviyelere çıkartmak. Önemli olan Çerkezköy’e ne bırakabiliriz diyoruz. Ve bu yönde iyi  ve kalıcı hizmetler bırakmak için çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta içinde İlçemizde Fenerbahçe gecesi gerçekleşti. Orada bize dediler ki Çorluya tesis yapacağız Çerkezköy’ü de oraya bağlayacağız. Ben buna karşı çıktım kısaca reddettim. Dedim ki Çerkezköy bir sanayi kenti ve burası ayrı bir güç. Çok farklı bir yer. Eğer bir Fenerbahçe üstü yapılacak ise Çerkezköy’e  ayrı yapılsın. Çerkezköy, Kapaklı, Saray,Silivri ve Vize bize bağlansın dedim ve bunun üzerine bana acilen FB’ye 200 üye yapın ve hemen Çerkezköy’e ayrı bir FB üstü olarak gerçekleştirelim ve yatırım yapalım dediler. İşte burada Çerkezköy’ün güçünü ortaya koydum ve aynı zamanda da ben Çerkezköylülük bilincini, Çerkezköy’e sahiplendiğimi sergiledim. Eğer bu şekilde bu davranışımı koymamış olsa idim Çerkezköy’e tesis kazandıramayacaktık. Dediğim gibi asıl amaç Çerkezköy’e kalıcı hizmetlerin bırakılmasıdır.”

Haber/Seyit SÜREN