İmam Hatip yolu GAZDAŞ bekledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bugüne kadar GAZDAŞ'ın çalışmalarını tamamlamasını beklediklerini, önümüzdeki günlerde İmam Hatip yolunu yapacaklarını söyledi.

GÜNDEM 7.12.2014 15:50:00 0
İmam Hatip yolu GAZDAŞ bekledi

Yağışlı havalarda göletlerin oluştuğu okul önündeki yollar, öğrencileri taşıyan servisçileri canından bezdirdi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bölgede çalışmaların devam ettiğini, yollardaki sorunun en kısa sürede çözüleceğini ifade etti.

SERVİSÇİLER VE VELİLER ŞİKAYETÇİ

2014-2015 eğitim öğretim dönemi başında aşırı yağışlar nedeniyle bodrum katını su basan İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu yolu, sürücülere zor anlar yaşatıyor. Çukurlarla dolu olan yolun birçok noktasında yağışlardan dolayı göletler oluşmuş. Hal böyle olunca özellikle öğrenci servisçileri durumdan şikayetçi oldu. Servisçiler ve öğrenci velileri Çerkezköy Belediyesi’nin en kısa sürede yollarla ilgili gerekli çalışmaları yapmasını istiyor.

İLK OLARAK KALDIRIM ÇALIŞMASI YAPILDI

Eylül ayında bodrum katını su basan İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nda incelemelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaklaşık 3 ay önce bölgede gerekli incelemelerde bulunduk. İlk etapta öğrencilerimizin çamurda yürümemesi için kaldırım çalışmalarını gerçekleştirdik” dedi.

EN KISA SÜREDE SORUNU ORTADAN KALDIRACAĞIZ

Çerkezköy İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu yolunda herhangi bir çalışma yapabilmek için bugüne kadar GAZDAŞ’ın bölgedeki yatırım çalışmalarını tamamlamasını beklediklerini kaydeden Vahap Akay, “GAZDAŞ geçtiğimiz haftalarda çalışmalarını tamamladı. Ekiplerimiz ilk etapta bölgedeki gerekli altyapı çalışmaları için harekete geçti. Akabinde de yolun asfaltlanması için harekete geçeceğiz. Hava şartlarının uygun olması halinde kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp, bu sorunu da ortadan kaldırmak istiyoruz.”

Haber / Ahmet KARDEŞ