TESKİ Malkara hizmet binası açıldı

Büyükşehir Belediyesi, Şarköy'ün ardından Malkara'da ikinci hizmet binasını TESKİ ile açtı

GÜNDEM 3.12.2014 10:43:00 0
TESKİ Malkara hizmet binası açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Malkara’da TESKİ Hizmet Binası’nı düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açtı. 

HER İLÇE’DE HİZMET BİNASI AÇILMAYA BAŞLADI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın insan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde uygulamaya koyduğu ve 'Hizmet Kervanı' kapsamında dile getirdiği 'Her ilçede büyükşehir hizmet binaları olacak.' sözü bir bir hayata geçiriliyor.

ORTA HAYVANCILIKLA UĞRAŞANLARA MÜJDE VERDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki ikinci hizmet binası, Şarköy’ün ardından Malkara’da açıldı. Açılış töreninde konuşan TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta, "Bugün bir başka müjdeyle geldik. Malkara, Tekirdağ’ın tarım potansiyeli olduğu için 3 belde Kozyörük, Sağlamtaş, Balabancık’ta yoğun olarak hayvancılık yapılıyor. Bu hayvancılık yapan vatandaşlarımız fevkalade yeni fiyatlardan sıkıntıya düşmüş durumdadır. Biz bunun çözümü için önce meclisteki yasa teklifini bekledik, olumlu yanıt alamayınca Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’ın talimatlarıyla Genel Müdürlüğümüz çalışmalarını tamamladı ve Genel Kuruldan geçti. Burada müjdeyi veriyoruz; hayvancılık işletmelerimizde hayvancılık yapan vatandaşlarımıza suyu yüzde 50 ucuzlattık. İstiyoruz ki bu tarlalar çiftçisiz, meralar hayvansız kalmasın. Onun için Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza bu talimat için huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yeni hizmet binası tüm Malkara’ya hayırlısı olsun" dedi.

BÜYÜKŞEHİR YANINIZDA!

"Seçim kitapçığında ne var dediysek hepsi yerine gelecektir" diyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, "Ulaş Başkanın yetmediği yerde, Büyükşehir bütün gücüyle yanında olacaktır. Malkara bu hizmetlere layıktır. Bunu da seçimlerde söz verdiğimiz gibi buraya büyük modern bir 'Et Kombine Tesisleri Açacağız.' İlk zamanlarda 12 saat çalışıyorduk, şimdi yetmedi bunu uzatarak 18 saate çıkardık. Çalışmalarımız durmadan, hız kesmeden devam edecektir" şeklinde konuştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Albayrak, Malkara Kaymakam Mahmut Halal, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta ve Malkara Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Uslu, yeni hizmete açılan binayı gezerek incelemelerde bulundu ve çalışma sistemi ile ilgili olarak TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın’dan bilgi aldı.

Marmara Haber