Kızılpınar ÇPL umut vermedi

Tekirdağ Liseler Arası Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği turnuvası kapsamında karşı karşıya gelen Kızılpınar Çok Programlı Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ile Saray M. Elmas Arıcı

SPOR 29.11.2014 13:56:00 0
Kızılpınar ÇPL umut vermedi

İŞTE KADROLAR

Karşılaşma önceki gün saat 11.30’da Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda oynandı. Kızılpınar Çok Programlı Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı Amine Çelik, Gülşah Sel, Sevim Erbaşlı, İrem Şengül, Merve Koçak, Merve Ak, Helin Abbasioğulları, Sevgi Özer, Sedanur Çevrim, Zaran Berki, Şeyma Akar ve Kader Durmuş ile karşılaşmaya çıkarken, Saray M. Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ise Filiz Süren, Ceyda Elmas, Ayça Elmas, Hilal Egin, Buse Balvan, Ceren D.oğulları, İlke Ergülen, Gül Koçyiğit ve Gökçe Ayçiçek ile karşılaşmaya başladı.  

 

SARAY TEMSİLCİSİ 3-0 KAZANDI

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf, Saray M. Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı oldu. İlk seti 25-5 gibi büyük bir üstünlükle kazanmasını bilen Saray M. Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı, diğer iki seti ise 25-10 ve 25-13 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Kızılpınar Çok Programlı Lisesi, bir sonraki maçını ise 4 Aralık Perşembe günü Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi ile oynayacak.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ