NKÜ ile İŞKUR eğitim protokolü imzaladı

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) ile Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı' protokolü imzalandı.

GÜNDEM 25.11.2014 13:12:00 0
NKÜ ile İŞKUR eğitim protokolü imzaladı

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALADILAR

Girişimcilik eğitim programı konusunu içeren protokol, NKÜ Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek ve İŞKUR İl Müdür Vekili Ahmet Ünlü arasında imzalandı. Program kapsamında, eğitime katılanların 'Temel Seviye Girişimcilik Eğitimini' alarak sınıf içi eğitim ve atölye çalışmalarına katılacakları belirtildi. Programda, girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık, pazarlama teknikleri konularında kursiyerlere uygulamalı eğitim verileceği bildirildi.

2 Aralık ve 12 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan programda NKÜ Ziraat Fakültesi Konferans Salonu ve Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (NABİLTEM) dersliğinde eş zamanlı olarak 70 saat eğitim verilecek. Eğitim kapsamında ağırlıklı olarak Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerinin oluşturacağı 50 kursiyere eğitim verileceği bildirildi.

Eğitim sonunda alınacak belgenin, gelecekte iş kurmak isteyen kursiyerlerin KOSGEB’e ve İŞKUR’a başvuruda bulundukları zaman büyük önem arz ettiği belirtildi.

Marmara Haber