Üçüncü dönem ustalık dönemi

Malkara ilçesinde üçüncü kez Ak Parti Malkara İlçe Başkanlığına seçilen Bulut Yıldırım, ustalık dönemine adım attıklarını söyledi.

GÜNDEM 22.11.2014 14:16:00 0
Üçüncü dönem ustalık dönemi

Bahar Turistik Tesisleri’nde düzenlenen yemekte basın mensuplarını ağırlayan AK Parti İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, gündemi değerlendirdi. Başkan Bulut Yıldırım, basın mensuplarının yeni kadro çalışmaları hakkındaki sorularına, "Bu yıl çok şükür 3'üncü dönemimize adım attık. İnşallah güzel şeyler olacak. Yeni yönetimimizle artık yeni bir sayfa açtık. Yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz. Malkara’daki seçmen sayısının yüzde 25’ini, yani 10 bin 200 kişilik bir üye hedefimiz var. Yeni yönetimimizde revizyona gideceğiz. Kadın Kolları ve Genç Kollarımızda revizyona gideceğiz. Yeni oluşturulacak kadroyla güçlendirme yapılacak" dedi.

Bir dizi esnaf ve mahalle ziyaretlerine çıkacaklarını belirten Yıldırım, "Halkla İlişkiler ve Yerel Yönetimler Teşkilat Başkanlarımızın oluşturacakları esnaf ve mahalle ziyaretleri program çerçevesine göre hareket edeceğiz. Seçimi kaybettik diye hizmetlerin kesileceği anlamına gelmez. Tam tersi kuvvetle Malkara ilçesine, Malkara halkına hastane inşaatı ve SGK binası ile AK Parti’nin hizmetleri kesintisiz olarak devam edecektir" şeklinde konuştu.