TKA 19 projeyi destekleyeceğini açıkladı

2014 Yılı Teknik Destek Programı 2.Dönem sonuçlarını açıklayan Trakya Kalkınma Ajansı, müracaat eden 32 projeden 19'unun destekleneceğini bildirdi

GÜNDEM 20.11.2014 14:28:00 0
TKA 19 projeyi destekleyeceğini açıkladı

Trakya Kalkınma Ajansı, 2014 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Eylül-Ekim döneminde gelen başvurular arasından destek almaya hak kazananları belirledi.

 

19 PROJE DESTEK ALACAK

Ajans uzmanlarından oluşan komisyonun yaptığı değerlendirme sonucunda 32 başvurunun 19’u başarılı bulunarak destek almaya hak kazandı. Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin yaptığı açıklamada 19 teknik destek talebinin büyük bölümünün sivil toplum örgütleri, ticaret ve sanayi odası, kamu kurum ve kuruluşlarından gelen mesleki gelişim eğitimleri ve kurumsal kapasite geliştirme çalışmalarından oluştuğunu belirtti.

 

ÜÇÜNCÜ DÖNEM BAŞLADI

Kamu kurum ve kuruluşlarının ve sivil toplum örgütlerinin kalkınmaya katkıda bulunmaya yönelik eğitim verme, hizmet kalitesinin geliştirilmesi, yenilik ve iyi örnek uygulamalarının transferine yönelik eğitim ve danışmanlık faaliyetleri gibi etkinlikleri için destek sağlamayı amaçlayan 2014 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında üçüncü dönem başvuruları Aralık ayının son günü saat 18.00’a kadar kabul edilecek. Programla ilgili detaylı bilgilere Ajansın resmi internet sitesi olan http://www.trakyaka.org.tr de yayınlanan başvuru rehberleri üzerinden, program sonuçlarına ise yine kurumun internet sitesinden ulaşılabiliyor.