ÇBSK Biriç takımından Baysan'a ziyaret

Türkiye Briç Federasyonu tarafından düzenlenen 2014 Cumhuriyet Açık İkili Şampiyonası'nda 2'ncilik ve 3'üncülük derecelerini elde eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK)

SPOR 20.11.2014 12:56:00 0
ÇBSK Biriç takımından Baysan

BAŞARILI SPORCULAR KUPALARIYLA ZİYARETE GELDİ

1-2 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul The Green Park Pendik Hotel’de gerçekleştirilen ve aralarında dünya şampiyonluğu bulunan Alfredo Versace’nin de bulunduğu 449 çiftin rekor katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada, ÇBSK sporcularından Bora Er – Turan Yavuz çifti 2’ncilik, Kudret Metin-Erdal Olcay Ercan çifti ise üçüncülük derecesini elde ettiler. Turnuvanın sonunda düzenlenen ödül töreninde Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Opr. Dr. Nevzat Aydoğdu’nun kupa ve madalyalarını takdim ettiği başarılı sporcular, Başkan Baysan’a bir ziyaret gerçekleştirdiler. Kendisi de bir briç sporcusu olan Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya da  ziyarette hazır bulundu.

 

BAŞKAN BAYSAN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİ

ÇBSK Briç Takımı sporcuları takıma verilen destekten dolayı Başkan Baysan’a teşekkür ettiler. Başarılı sporcular  başarı grafiğini daha da yükseltmeyi hedeflediklerini belirttiler. Üst düzey bir ulusal turnuvada ilk üçe girerek Çorlu’yu başarıyla temsil eden briç sporcularını tebrik eden Başkan Baysan, elde edilen bu başarının yeni sporcuların yetişmesine vesile olacağına inandığını ve başarılarının devamını diledi.

 

Haber Merkezi