Akbulut Malkara Kongresi'nde konuştu

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Tevfik Ziyaeddin Akbulut, katıldığı Malkara İlçe Kongresi'nde partisinin önümüzdeki seçimlerin de galibi olurken Malkara'da da yeniden kazanacaklarını savundu

GÜNDEM 19.11.2014 12:28:00 0
Akbulut Malkara Kongresi

Ak Parti Malkara İlçe 5. Olağan Kongresi’ne katılan Tekirdağ Milletvekili Tevfik Ziyaeddin Akbulut, "Şimdiden önümüzdeki seçimlerin galibi Ak Parti’dir" dedi. 

 

DÜNYA’DA BÖYLE BAŞARILI BİR PARTİ YOK!

AK Parti kadar dünyada başarılı parti olmadığını savunan Ziyaeddin Akbulut, "Türkiye, 12 yılı aşan bir zamandır AK Parti ile yönetiliyor. Çok şükür ki AK Parti var, çok şükür ki Recep Tayyip Erdoğan var, çok şükür ki Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu var, çok şükür ki AK Partililer var, sizler varsınız. 9 seçime girdik hepsini kazandık. Dünyada böylesine başarılı başka bir siyasi parti yok! Bu kadar 16-17 milyon üyesi olan, 25-26 milyon oyu olan ve ülkede 2 kişiden 1 kişinin AK Partili olduğu başka bir ülke yok! Dolayısıyla sizler bize güç verdiniz biz de sizleri mahçup etmedik, ne söz verildiyse yerine geldi" ifadelerini kaydetti. 

 

ÇİN’DEN SONRA EKONOMİSİ BÜYÜYEN 2'NCİ ÜLKEYİZ

Dünyadaki kriz sıkıntısına rağmen Tükiye’nin büyümeye devam ettiğini söyleyen Akbulut, "Türkiye geçen yıl yüzde 3,5 büyüdü, yine bu yılda o civarda büyüme bekliyoruz. Dünyada Çin’den sonra ekonomisi büyüyen 2'nci ülkeyiz. Kimin sayesinde, Allah’ın sayesinde, sizlerin sayesinde, Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde, AK Parti sayesindedir." diye konuştu.

 

2015’TEKİ SEÇİMİN GALİBİNİN AK PARTİ OLACAĞINI SAVUNDU

Gelecek seçimlerin galibinin şimdiden AK Parti olacağını dile getiren Akbulut, "Önümüzde yeni bir seçim var. 2015 seçimlerinin şimdiden galibini söylüyorum. 2015 Haziran ayı seçimlerinin galibi AK Parti olacaktır. Çatlasalar da, patlasalar da, kıskansalar da, kıskanmasalar da seçimleri alacağız. Niye? Allah bizimle, sizler bizimle, halk bizimle. Beraber almış olacağız. Biz halkımıza küsmeyeceğiz, Malkara’ya küsmedik. Bize dediler ki; şimdi seçim Malkara’da kaybedildi, hastane inşaatı hemen durur, hiç bir şey yapılmaz. SGK inşaatı durur, diğer plan ve hizmetler Malkara-Tekirdağ yolu bekler dediler. Ama biz dedik ki yok arkadaş, biz halkımıza küsmüyoruz, milletimize küsmüyoruz. Bizim bir hatamız varsa partimizin bir hatası varsa onu onaracağız, gidereceğiz yolumuza devam edeceğiz. Allah’ın izniyle 2015’i de alacağız, bundan sonraki seçimleri de Tekirdağ ve Malkara’da AK Parti alacaktır. Buna herkes emin olsun" dedi.

AK Partili Vekil Ziyaeddin Akbulut, konuşmalarının sonunda yeni yönetime başarılar dileyerek sözlerini bitirdi.