Çerkezköy Belediyesi'nden yapılandırma uyarısı

Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, 13 Ekim'de başlayan yeniden yapılandırma müracaatlarının 1 Aralık 2014 tarihinde sona ereceğini hatırlatarak, bu uygulamadan yararlanmak isteyenleri uyardı

GÜNDEM 14.11.2014 14:07:00 0
Çerkezköy Belediyesi

Çerkezköy Belediye yetkilileri Belediyeye emlak, çerve temizlik vergisi ve su borcu bulunan vatandaşlardan yapılandırma için müracaatta bulunmamış olanların son müracaat tarihi olan 1 Aralık 2014’ü  beklemeden borçlarını taksitlendirmeleri uyarısında bulundular. Yetkililer, bu yapılandırmanın bir daha ele geçecek bir fırsat olmadığını belirterek, borcu bulunanların faiz ödemeden bu fırsattan yararlanmaları gerektiğini söylediler.

 

1 ARALIK SON GÜN

Çerkezköy Belediye yetkilileri, borç yapılandırmada taksitlendirmenin 1 Aralık 2014 tarihi mesai saati sonunda sona ereceğini hatırlattı. Yetkililer, borcu bulunan ve yapılandırma yapmayan vatandaşları uyararak 1 Aralık’a kadar borçlarını yapılandırarak taksitlendirmeleri gerektiğini kaydetti. Belirtilen  tarihten sonra taksitlendirme yapılmayacağını hatırlatan yetkililer, 1 Aralık 2014’ten sonra borçlarında faizi ile birlikte alınacağını kayedetti.Belediye yetkilileri, “Belediyeye borcu bulunan vatandaşlarımız yapılandırmada taksitlendirmek için 1 Aralık tarihini beklemesin. Son gün yığılmalar olacak. Zaman daralıyor. Bu nedenle borcu olan vatandaşlarımız uyarmakta fayda görüyoruz.”diye konuştular.

 

Haber/Seyit SÜREN