Albayrak sahil projesi çalışmalarını inceledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen ve birkaç gün öncede start verilen 'Sahil Projesi' hakkında bilgi aldı

GÜNDEM 14.11.2014 10:04:00 0
Albayrak sahil projesi çalışmalarını inceledi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan sahil düzenleme projesi hayata geçirilmeye başlandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, proje kapsamında yıkımına başlanan Tarsal Turistik tesislerine giderek yıkımı izledi.

 

TEKİRDAĞ’A GÜZEL BİR SAHİL KAZANDIRACAĞIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ‘Sahil projesi’ hakkında Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve diğer yetkililerden bilgiler aldı. Proje tamamlandığında çok güzel bir sahil ortaya çıkacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Tarsal binasının da geçmişten gelen uzun bir mazisi var. Bu binanın yıkımıyla beraber proje başladı. Güzel işler yapacağımıza emin olmanızı istiyorum. Ekrem Bey ile beraber bu işin ortağıyız. Onun yetmediği yerde Büyükşehir Belediyesi destek verecek. Yerleşim yerleri ve eğlence merkezleri ile güzel bir Tekirdağ sahilini kazandıracağız.” dedi.

 

19 MAYIS 2015’DE BİTECEK

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da büyük bir aksilik olmas ise projenin 19 Mayıs 2015 tarihine kadar yetiştirilerek hizmete gireceğini söyledi.

 

Marmara Haber