Malkara'da çevre yolu asfaltlanıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi'nin birlikte yürüttüğü asfaltlama çalışmaları kapsamında ilçenin Namık Kemal Caddesi (Çevre Yolu) üzerinde başlatılan sıcak asfalt yol kap

GÜNDEM 10.11.2014 16:06:00 0
Malkara

BAŞKAN YURDAKUL ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, günün erken saatlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Vasfi Güner ile birlikte asfaltlama çalışmalarının yapıldığı yerlerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, yetkililerden hakkında bilgi aldı.

 

ÇALIŞMALARIMIZI HIZ KESMEDEN SÜRDÜRECEĞİZ

Başkan Ulaş Yurdakul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı denetiminde yapılan asfalt yol çalışmaları ile ilgili olarak şunları söyledi: “Bizim yerel yönetim anlayışımız, modern sosyal ihtiyaçların rutin belediyecilik anlayışından öte merkez ve tüm mahallelerdeki halkımızı düşünen vatandaş odaklı bir anlayıştır. Hafta sonu olmasına ve yağmur engeline rağmen Malkara Belediyesi olarak Malkaralı vatandaşlarımızı düşünerek çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Çevre Yolundaki sıcak asfalt yol kaplama çalışmalarına ara vermeden devam edeceğiz. Çalışmalar tamamlandığında Malkaramız daha güzel ve modern bir Çevre Yoluna sahip olmuş olacak.”

 

Marmara Haber