Çerkezköy'de Ak Partililer'de nefesler tutuldu

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkan adayları Tekirdağ İl Başkanlığı'nda İl Koordinatörü olan Eskişehir Milletvekili Ülker Can tarafından mülakata alındı. Can, başvurularını aldı

GÜNDEM 10.11.2014 16:03:00 0
Çerkezköy

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkan Adayları ilk sınavlarını Tekirdağ İl Koordinatörü olan Eskişehir Milletvekili Ülker Can karşısında verdi. Tekirdağ İl Başkanlığı’nda Başkan Adayları’nı mülakata alan Can, form doldurtup tek tek görüşme yaptı.

 

BAŞKAN ADAYLARI RESMEN BAŞVURU YAPTI

Ak Parti İlçe Başkanlığı’na yaptıkları basın açıklamalarıyla adaylıklarını açıklayan 5 isim resmen başvuruda bulundu. Ak Parti İlçe Başkanlığı’na mevcut İlçe Başkanı Reşat Bahar, Ak Parti Eski İlçe Başkanlarından Hasan Karaca, Eski İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Mehmet Han Atbaşı, Eski Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli ve yerel seçimlerde Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı olan Tuncay Yeğin, Tekirdağ İl Koordinatörü Eskişehir Milletvekili Ülker Can tarafından mülakata alındı. Tekirdağ İl Başkanlığı’na davet edilen Çerkezköy İlçe Başkan Adayları Mehmet Han Atbaşı, Hasan Karaca, Reşat Bahar, Tuncay Yeğin ve Mehmet Can Danyeli, burada Milletvekili Ülker Can tarafından resmen başvuruları alındı. Koordinatör Milletvekili Ülker Can, hem adaylarla mülakat yaptı hem de Genel Merkez’e götürmek üzere resmi başvurularını aldı.

 

SON MÜLAKAAT İÇİN ANKARA’YA ÇAĞRILMALARI BEKLENİYOR

Koordinatör Milletvekili Ülker Can tarafından mülakat yapılan 5 ilçe başkanı adayının ya da aralarından belirlenecek olanların son bir mülakat için Ankara’ya çağrılması bekleniyor. Ak Parti Genel Merkezi, Ankara’da yapılacak son mülakatın ardından Çerkezköy İlçe Başkanlığı için uygun gördüğü ismi bir hafta 10 gün içerisinde açıklaması bekleniyor.

 

KONGRE 7 ARALIK’DA

7 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan Ak Parti Çerkezköy İlçe Kongresi öncesinde Genel Merkez tarafından 5 aday içerisinden belirlenecek bir isim ile kongreye gidilecek. Ak Parti Kulislerinde İlçe Başkanlığı için en güçlü iki ismin Hasan Karaca ve Reşat Bahar olduğu belirtiliyor. Genel Merkezin bu iki isim arasından birini belirleyeceği tahmin ediliyor.Bu arada, mülakat için İl Başkanlığı’na giden İlçe Başkan Adayları, buradaki görüntülerini facebook adreslerinden yayınladı.

 

Marmara Haber/Abdulhamit ALBEZ