Demirbağ için veda yemeği düzenlendi

Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevini uzun yıllardır sürdüren Recep Demirbağ için veda yemeği düzenlendi.

GÜNDEM 9.11.2014 22:13:00 0
Demirbağ için veda yemeği düzenlendi

Çerkezköy Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, ilçede 19 yıldır görev yapan ve bundan sonraki meslek hayatına Kapaklı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bünyesinde devam edecek olan İlçe Müdürü Recep Demirbağ onuruna veda yemeği düzenlendi.  

KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü bünyesinde bulunan Parıltım Restaurant’ta önceki gün saat 19.00’da Recep Demirbağ onuruna verilen veda yemeği programına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Serkan Alkan, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Gıda Tarım ve Hayvancılık yeni Müdürü İsa Altay, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Çerkezköy Sağlık Müdürü Olcay Palak, Çerkezköy Gençlik ve Spor Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli ve çok sayıda çiftçi katıldı.

BİZE HİÇBİR ZAMAN MÜDÜRLÜK YAPMADI

Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık yeni Müdürü İsa Altay, “Kurum olarak, müdürümüz için, 20 yıllık emeğin karşılığı olarak bu programı düzenlemek istedik. Ben 11 yıldır bu kurumda çalışıyorum. Bugüne kadar kendisinden bir kez olsun müdürlük görmedim. Çünkü o personeline her zaman bir abi bir arkadaş gibi yaklaştı. Bu bir bayrak yarışıdır. Ben müdürümden aldığım bu bayrağı en iyi şekilde taşıyıp, zamanı geldiğinde benden sonraki arkadaşıma teslim edeceğim.” dedi.

DİĞER KURUM VE KURULUŞLARLA UYUM İÇİNDE ÇALIŞTI

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise ilçede yaklaşık 20 yıldır görev yapan Recep Demirbağ’a yeni görevinde başarılar dileyerek konuşmasına başladı. 19 yılın, çalışma hayatı için kısa bir süre olduğunu söyleyen Kaymakam Kubilay, “Fakat insan hayatı için 19 yıl çok uzun bir süredir. Müdürümüz, görev süresi boyunca ilçemizin birçok aşamasına tanıklık etmiştir. İyi ünde kötü günde görevinin başında oldu. Diğer kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalıştı.” diye konuştu.

GÜVENİLİR GIDA TÜKETİMİ BİR İNSANLIK HAKKIDIR

“Başarı tatlıdır ama aynı zamanda da ter kokar” sözü ile konuşmasına devam eden Kaymakam Kubilay, “Çerkezköy’deki görev sürem boyunca, müdürümüzün yalnız kendi işine değil, ilçedeki birçok hizmete de katkısı olmuştur. Bundan sonraki süreçte de hep birlikte ilçemize daha faydalı olabilmek için çalışmalıyız.” dedi. Kaymakam olarak en çok önem verdiği konulardan birinin de ‘Gıda’ konusu olduğunu söyleyen Kubilay, “Güvenilir gıda tüketimi bir insan hakkıdır. Bunun için Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz şimdiye dek olduğu gibi bundan sonra da sıkı bir şekilde çalışmaya devam edecektir.” dedi.  

BU BİR VEDA YEMEĞİ DEĞİL

Meslek hayatına 1988’de Ağrı’da başladığını söyleyen Recep Demirbağ ise “1990-1994 yıllarında Samsun’da görev aldım. 1994’ten bugüne kadar ise Çerkezköy’deyim. Zaman nasıl geçti anlayamadım. Özellikle Kaymakamımızın da gelmesiyle birlikte İlçe Müdürlüğümüzün başta Gıda olmak üzere tüm görev alanlarında ciddi çalışmalarımız oldu. Düne kadar kırsalda hizmet veren kurumumuz, artık şehir merkezlerinde de görev yapar hale geldi.” dedi. Demirbağ, “Bu bir veda yemeği değil. Çünkü başka bir ile gitmiyorum. Sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından Kaymakam Metin Kubilay tarafından Recep Demirbağ’a günün anlam ve önemine ilişkin plaket verildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ