MHP'de kongre süreci başladı

MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, kasım ve aralık aylarında ilçe kongrelerinin yapılıp tamamlanacağını şubat ayı içerisinde de il kongresinin yapılacağını bildirdi

GÜNDEM 9.11.2014 22:09:00 0
MHP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada kongre sürecinin başladığı bildirildi. MHP’liler, Tekirdağ'da bu ay içinde başlayacak kongrelerin değerlendirilmesi amacıyla ilçe başkanlarının da katılımıyla bir araya geldi. MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, kongre sürecinin demokratik bir süreç olduğunu belirterek, "Demokrasimizin vazgeçilmezlerinden olan seçim süreci bu ay itibariyle başlamıştır. “dedi.

İL KONGRESİ ŞUBAT’TA

Kasım, Aralık ayları içerisinde ilçe kongrelerinin tamamlanacağını hatırlatan Kaplan, “Şubat ayı içerisinde il kongremizi yapmayı planlıyoruz. Kongre tarihlerimiz ileriki günlerde netleşecektir. Kongreler, partilerin can damarıdır, tazelenmek ve güçlenmek demektir. Partimizin bu süreçten güçlenerek çıkacağından kuşku duymuyorum. Mevcut başkanlarımızın karşısına elbette adaylar çıkacaktır ve çok doğaldır. Bu bir bayrak yarışı olacaktır. Ana maksat tabi ki halkımıza en iyi hizmeti sunmak olmuştur. Partimizde birbirinden yetenekli birçok arkadaşımız var. Kongrelerde her kim seçilirse seçilsin görevini layıkıyla yerine getireceğinden eminim" diye konuştu.

Marmara Haber