Çerkezköy çiçek açıyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kent merkezinde ana arter ve refüjleri rengarenk çiçeklerle bezemeye başladı. Belediye, 20 bin tane kasımpatı ve hercai menekşe ekti…

GÜNDEM 7.11.2014 10:32:00 0
Çerkezköy çiçek açıyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ana arterlerde kış sezonu çiçek ekim çalışmalarına başladı. Belediye görevlileri Atatürk Caddesi başta olmak üzere kavşak, bulvarlara kasımpatı ve hercai menekşe olmak üzere toplam 20 bin çiçek ekimi yaptı.

 

ÇİÇEKLERLE ESTETİK GÖRÜNTÜ HEDEFLENİYOR

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü şehrin genelini kasımpatı ve hercai menekşe çiçekleriyle güzelleştiriyor. Çerkezköy’ü kış olmasına rağmen güzelleştirmek istediklerini kaydeden Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Esra Hasanoğlu, “Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın talimatı ile bu konuda ki çalışmalara büyük özen göstermekteyiz. Ekimi gerçekleştirilen çiçekler ile birlikte ilçe merkezine estetik bir görüntü oluşturmayı hedeflemekteyiz.” açıklamasında bulundu.

 

20 BİN ÇİÇEK EKİLİYOR

Toplam 20 bin adet kasımpatı ve hercai menekşe ektiklerini kaydeden Hasanoğlu, “İlçemizin görüntüsünü canlandırmak, yeşil dokusunu korumak ve daha rahat bir nefes alınmasını sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan  noktalarda ekim gerçekleştirdik. Atatürk heykelinin çevresi başta olmak üzere, Atatürk Caddesi üzerindeki orta refüj, köşem mevki, kavşaklar ve Narin caddesinin tamamını çiçeklerle donatacağız. BSH Kavşağında bulunan alanda ise çalışmaları önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz.”bilgisini verdi.

 

Marmara Haber/Menşure Kardeş