“31 Mart’ta korkutanlar kaybedecek, korkmayanlar kazanacak”

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “Kırklareli’mizde umut var. Umutları 31 Mart’ta yeniden yeşerteceğiz. 31 Mart’ta korkutanlar kaybedecek, korkmayanlar kazanacak” dedi.

KIRKLARELİ 1.03.2024 13:31:00 0
“31 Mart’ta korkutanlar kaybedecek, korkmayanlar kazanacak”

Saha çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydeden Milletvekili Gündoğdu, “Güzel şehrimiz Kırklareli’mizde sahada çalışmaya devam ediyoruz. Gece gündüz demeden aralıksız çalışarak tüm halkımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Kırklareli’mizde gidilmedik yer, çalmadık kapı bırakmayana kadar ilçelerdeyiz, beldelerdeyiz, mahallelerde, sokaklarda, kahvelerdeyiz, iş yerlerindeyiz. Kalp kırmadan gönül almaya devam ediyoruz” dedi. 

 

 

 

 

“ESNAFIMIZIN SORUNLARINI KONUŞTUK”

 

Saha çalışmaları kapsamında önceki gün Kırklareli merkezde esnaf ziyaretleri yaptıklarını kaydeden Gündoğdu, “Ekonomik krizde ayakta kalmaya, ekmek teknesini ayakta tutmaya çalışan esnafımız borçlu, dertli ve umutsuz. Esnafımızın sorunlarını konuştuk, dertlerine ortak olduk. Ardından Çağdaş Kent ve TOKİ’de vatandaşlarımızla bir araya geldik. Coşkulu bir birliktelik yaşadık, güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızla şehrimiz için daha neler yapacağımızı, halkçı belediyeciliği nasıl daha da büyük kitlelere ulaştıracağımızı değerlendirdik” dedi. 

 

 

 

 

“UMUTLARI 31 MART’TA YENİDEN YEŞERTECEĞİZ”

 

Babaeski’yi de ziyaret eden Gündoğdu, “Babaeskili hemşerilerimiz bizi coşkuyla, sevgi seliyle karşıladılar. Birlik ve beraberlikle halkçı belediyecilik Babaeski’de büyüyerek, gelişerek devam edecek. Hep birlikte başaracağız. Kırklareli’mizde umut var. Umutları 31 Mart’ta yeniden yeşerteceğiz. 31 Mart’ta korkutanlar kaybedecek, korkmayanlar kazanacak” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Mehmet Burak TEKEŞ