Durmak yok yola devam!

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri ekipleri geçtiğimiz günlerde başladıkları yeni mahallelerdeki yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor

GÜNDEM 22.10.2014 15:22:00 0
Durmak yok yola devam!

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin muhtelif noktalarında gerçekleştirdiği yol yapım ve onarım çalışmalarını hiç durmadan, aralıksız sürdürüyor.

 

PINARÇA YOLU ASFALTLANDI

İlçenin Pınarça Mahallesi ile arasındaki yolda yürütülen asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, “İlçemiz Atatürk Mahallesi, Kalender ve Kılınç Sokak’ta asfalt yol yapım çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Bunun yanında Atatürk Mahallesi Aynur Caddesi’ndeki asfalt yol yapımı öncesi çalışmalarımızı da tüm hızıyla sürdürüyoruz” diye konuştu.

 

BÜYÜKŞEHİR DE DESTEK VERİYOR

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Hidayet Sokak ve Atatürk Mahallesi Kutalmış Sokak’ta da asfalt yol yapım çalışmalarının gerçekleştirildiğini ifade etti. Başta, Kapaklı’ya sonradan bağlanan mahalleler olmak üzere ilçe genelindeki tüm yolların yapım ve onarım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını dile getiren yetkililer, konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden de ciddi destek aldıklarını kaydetti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ