Kapaklı Belediyesi'nin 7,8 milyon TL alacağı var

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, belediyenin alacaklarına ilişkin Torba Yasa ile birlikte getirilen yeniden yapılandırma hakkında bilgi verdi. Mandalı, belediye olarak 13 Ekim 2014'den itibaren yeniden yapÄ?

GÜNDEM 21.10.2014 12:21:00 0
Kapaklı Belediyesi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Torba Yasa kapsamında belediyenin 7 milyon 864 bin TL alacağının yapılandırmaya tabi tutulabileceğini söyledi.

 

SON GÜN 1 ARALIK

Torba Yasa kapsamında vatandaşlara tanınan yapılandırma hakkının Kapaklı Belediyesi’nde 13 Ekim 2014 itibari ile başladığını dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bu yapılandırma imkanından faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın 1 Aralık tarihine kadar belediyemize müracaat etmesi gerekiyor” dedi. Başkan İrfan Mandalı, Kapaklı Belediyesi’nin yeniden yapılandırılacak alacaklarının toplamının da 7 milyon 864 bin TL olduğunu sözlerine ekledi.

 

BORÇLAR TAKSİTLER HALİNDE ÖDENEBİLECEK

Yapılandırmaya ilişkin Torba Yasa ile gerçekleştirilen düzenlemeler hakkında da bilgiler veren Başkan İrfan Mandalı, “6552 Sayılı Torba Kanunu kapsamında belediyemize emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve su borcu bulunanlar, borçlarını yeniden yapılandırabilecek. Yani borçlarını taksitler halinde ödeme imkanına kavuşmuş olacaklar. Kanundan faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın 1 Aralık 2014 tarihine kadar belediyemize başvurarak yapılandırma yapmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılandırma yapılmayacaktır. Bu nedenle belediyemize borcu bulunan vatandaşlarımız son yapılandırma tarihini beklemeden bir an önce yapılandırmalarını yapsın." uyarısında bulundu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ