Korunmaya muhtaç çocuklar erkekliğe adım attı

Edirne Korunmaya Muhtaç Çocukları Destekleme Derneği'nce organize edilen ve İl Emniyet Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen sünnet ?

GÜNDEM 20.10.2014 11:57:00 0
Korunmaya muhtaç çocuklar erkekliğe adım attı

VALİ ŞAHİN’DE KATILDI 

Edirne Polis Bahçesi’nde düzenlenen sünnet şölenine, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, Edirne Korunmaya Muhtaç Çocukları Destekleme Derneği Başkanı Sebahat Sezen ve emniyet müdür yardımcıları ve eşleri katıldı.Şölende, Edirne İl Müftüsü Emrullah Üzüm’ün yaptırdığı duanın ardından, sünnet çocuklarının hediyeleri takdim edildi.

 

ÇOCUKLARIMIZA UZUN ÖMÜR DİLİYORUM

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, sünnet şöleninin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Burada sünnet düğünümüz var. Bizim yetiştirme yurtlarımızda kalan dört tane çocuğumuzun sünnetleri dolayısıyla bugün onları burada eğlendireceğiz. Tabi ki bunları hazırlayan sosyal hizmetler müdürümüz ve emniyet müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza da uzun ömür diliyorum" dedi.

 

 

ROMAN ÇOCUKLARDAN VALİ ŞAHİN’E DOKUZ SEKİZLİK SÜRPRİZ

Edirneli roman çocuklardan oluşan dans grubunun Vali Şahin için sergiledikleri özel gösteri de renkli görüntülere sahne oldu. Vali Şahin, roman çocukların sürprizlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirerek, gruba çalışmalarını hızla sürdürmelerini tavsiye etti.

 

Haber Merkezi