Köy yolları asfaltlanıyor

Kapaklı Belediyesi, eski köy yeni mahallelerinin yollarını asfaltlamak için kolları sıvadı. Belediye, Karlı, Panarça, Uzunhacı, Bahçeağıl, Yanıkağıl ve Karaağaç için 10 kamyon soğuk asfalt mal

GÜNDEM 19.10.2014 11:28:00 0
Köy yolları asfaltlanıyor

Kapaklı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından ilçeye bağlanan mahallelere giden yollarda gerçekleştirilen asfalt yol bakım ve onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

 

BAHÇEAĞIL YOLU ASFALTLANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı’ya bağlanan Bahçeağıl, Yanıkağıl, Uzunhacı, Pınarça, Karlı ve Karaağaç mahallelerindeki bozuk yolların onarımında kullanılmak üzere 10 kamyon soğuk asfalt malzemesi gönderdi. Asfalt malzemesi gelir gelmez çalışmalara başlayan Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bahçeağıl Mahallesi’ne giden yolun asfaltlama çalışmalarını tamamladı.  

 

KARAAĞAÇ YOLLARI ONARILDI

Asfaltlama çalışmalarının Pınarça Mahallesi’nde devam edeceğini ifade eden Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Buradaki çalışmalarımızı tamamlar tamamlamaz, diğer mahallelerimizde de soğuk asfalt çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Yetkililer, Karaağaç Mahallesi’ndeki bozuk yolların da Büyükşehirden gelen asfalt malzemelerle onarıldığını dile getirdi.  

 

YOL DEMEK, MEDENİYET DEMEKTİR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Büyükşehir yapılanması ile birlikte sınırlarımızın genişlemesiyle birlikte sorumluluk alanımız da genişlemiş oldu. Bundan sonraki süreçte ilçe merkezindeki mahallelerimiz ne hizmet alıyorsa, Kapaklı’ya sonradan bağlanan diğer 6 mahallemiz de aynı hizmetleri alacaktır. İlçe merkezimizde olduğu gibi, bu 6 mahallemizde de tüm bozuk yolları onaracağız. Çünkü yol demek, medeniyet demektir” açıklamalarında bulundu.

 

BİZİ KARŞI KARŞIYA GETİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

Birilerinin çeşitli provokasyonlarla Karaağaç halkı ile Kapaklı Belediyesi’ni karşı karşıya getirmeye çalıştığına vurgu yapan Başkan Mandalı, “Bilindiği üzere Karaağaç ve diğer 5 mahallemizden direkt olarak Kapaklı’ya toplu taşıma hattı UKOME tarafından oluşturuldu. Biz de Büyükşehirden gelen malzemelerle gerek toplu taşıma araçlarının gerekse vatandaşlarımıza ait araçların en sağlıklı bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmeleri adına yollarımızı asfaltlıyoruz” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ