Kaymakam Gürbüz iki derneği birden ağırladı

Kapaklı Yardımlaşma Derneği İle Kapaklı Avcılar Derneği Başkan ve üyeleri Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 19.10.2014 11:04:00 0
Kaymakam Gürbüz iki derneği birden ağırladı

Kapaklı Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Ali Gürbüz’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor. Kaymakam Gürbüz önceki gün de Kapaklı Yardımlaşma Derneği ile Kapaklı Avcılar Derneği yönetimini aynı anda kabul etti.

 

KAPAKLI’NIN İLK STK’SIYIZ

Kapaklı Yardımlaşma Derneği ve kapaklı Avcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Arıcı, önceki gün saat 13.00’da İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ü makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve başarılar diledi. Başkanlığını yaptığı derneklerin hemşeri derneği olmadığının altını çizen Kadir Arıcı, “Kapaklı Yardımlaşma Derneğimiz, ilçemizin ilk sivil toplum kuruluşudur. 1998 yılında kurulan derneğimizin amacı ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olmaktır” dedi.

 

SÜREKLİ İRTİBAT HALİNDE OLACAĞIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, “Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte çalışmalarınızda size Kapaklı Kaymakamlığı olarak yardımcı olmak isteriz. Sizinle sürekli irtibat halinde olacağımızdan şüpheniz olmasın” dedi. Ziyarette Kapaklı Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Özel, Şemsettin Dubaz ve Sami Canbaz ile Kapaklı Avcılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Serat ve Nuri Gamsız da hazır bulundu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ