Okul'da giyim market kurdular

Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde okul öğrenci ve velilerinin yararlanabileceği bir 'Giyim Market' kuruldu.

GÜNDEM 14.10.2014 09:33:00 0
Okul

Çerkezköy Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi örnek bir projeye imza attı. Okul, ihtiyaç sahipleri için Giyim Market kurdu.

 

ÖZEL OKUL’DAN GİYİM MARKET

Çerkezköy Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, Başkan Yardımcısı Ümit Balıbey ve Rehber Öğretmeni Emine Ülke Giyim Market’in tanıtımına katıldı. Proje hakkında bilgi veren Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz “Okul Aile Birliği, okul idarecileri ve Rehber Öğretmeni Emine Ülker önderliğinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulun alt katında giyim market oluşturduk” dedi.

 

İHTİYACIN YOKSA AL GETİR VARSA GÖTÜR

“İhtiyacın yoksa al getir, ihtiyacın varsa al götür” sloganı ile yola çıktıklarını belirten Müjgan Karagöz, şöyle devam etti: “Evlerimizde giymediğimiz, kullanılabilir temiz eşyaları alıp bir başka ihtiyacı olan insanlarımıza vermek adına paylaştığımız bir giyim marketi kurduk. Bu giyim marketini okulumuz içerisinde oluşturduk. Ayrıcı tüm okullara giderek okul aile birliği üyeleri ile irtibata da geçmeyi ve bu projeyi daha kapsamlı bir hale getirmeyi planlıyoruz. Sadece bizim okulumuzun öğrencileri ya da velileri değil bütün okullardaki ihtiyaç sahipleri bu alışverişten yararlanabilirler.”

 

YAYGINLAŞTIRMAK İSTİYORUZ

Projenin Rehbet Öğretmen Emine Ülker’e ait olduğunu hatırlatan Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, “Kendisi okul aile birliğimize projeyi sundu.”dedi. Tüm okullardan gelecek kıyafetleri de tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilecek kapasiteye sahip olduklarını belirten Karagöz, “Ekip kurup evlere de götürmeyi amaçlıyoruz. Sadece kullanabilir eşyalar olmasına dikkat ediyoruz. Diğer okuldaki arkadaşlar da desteklerini verirler ise eşya olarak da genişletmeyi düşünüyoruz. İhtiyacım var diyen herkese deftere imza karşılığında telefonu ve adresini alıp yardımda bulunuyoruz. Çerkezköy’deki okullar arasında da bu konuda öncü olmak istiyoruz.  Ayrıca kardeş okul kurma projemizde var. Diğer okulları da ziyaret edip kardeş okul kurmak istiyoruz. Kardeş okullarımızın bize verecekleri her türlü destekte kapımız açıktır” açıklamalarında bulundu.

 

Haber/ Gökhan TEKER