Cezaevi firarisi Kapaklı'da yakalandı

Karabük T Tipi Cezaevi'nden firar eden Ecevit Yıldız adlı hükümlü Kapaklı'da bir birahanede eğlenirken polis tarafından yakalandı

GÜNDEM 13.10.2014 14:25:00 0
Cezaevi firarisi Kapaklı

Üç ayrı suçtan hüküm giyen ve yattığı Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan firar eden Ecevit Yıldız, önceki gece Kapaklı’da yakalandı.

 

BİRAHANEDE YAKALANDI

Cinsel saldırı, yaralama ve tutuklunun kaçması suçlarından hüküm giyen ve cezasını çektiği Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan firar eden Ecevit Yıldız’ın, Kapaklı’ya giriş yaptığı bilgisine ulaşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için hemen harekete geçti. Yapılan geniş kapsamlı tahkikat sonucu firarinin ilçede faaliyet gösteren Beyoğlu Birahanesi’nde olduğunu tespit eden polis ekipleri, önceki gece saat 23.00 sıralarında yapılan baskınla firariyi kıskıvrak ele geçirdi.

 

ÇERKEZKÖY CEZAEVİ’NE GÖNDERİLDİ

İfadesi alınmak üzere Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen cezaevi firarisi Ecevit Yıldız, dün sabah saat 11.00 sıralarında muayene için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne ardından da Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Ecevit Yıldız, adliyedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, hakkındaki kesilmiş cezaların infazı için Çerkezköy Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ