BAKAN'DAN HEMŞERİLERİNE JEST

Gümüşhaneli olan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Çerkezköy ziyareti sırasında hemşerilerini de unutmadı! Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği'ni ziyaret eden Bakan Işık, hemş

GÜNDEM 25.09.2014 13:56:00 0
BAKAN

Bir dizi açılışa katılmak üzere önceki gün Çerkezköy’e gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, hemşerilerini de unutmadı. Düzenlenen açılış programlarının sonunda Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneğine giderek hemşerileriyle hasret gideren Fikri Işık, “Gümüşhaneliler bulundukları topluma çok çabuk uyum sağlayan kişilerdir.”dedi.

 

GÜMÜŞHANELİLERİ UNUTMADI

Tekirdağ’da Namık Kemal Üniversitesi’nin Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katılan daha sonrada AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Çerkezköy’e gelerek Koçak Farma Biyoteknolojik İlaç Üretim Tesisi’nin ve  Bakan Fikri Işık, ÇOSB Konferans Salonu ve ÇOSB Yönetim Binası’nın da açılışını gerçekleştirdikten sonra Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret etti. Gümüşhaneli olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık akşam 21.00’de ise Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği’ne gelerek hemşerileri ile bir araya geldi.

 

HEMŞERİLERİ KARŞILADI

Dernek binası önünde Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu ve hemnşerileri tarafından karşılanan Bakan Işık’a Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, AK Partili Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil de eşlik etti.

 

HOŞGELDİNİZ

Ziyaretten ötürü Gümüşhaneliler olarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’a teşekkür eden Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu “Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fikri Işık’ın Çerkezköy’e geleceğini duyduktan sonra kendisini davet ettik. Çerkezköy’de yaşayan hemşerilerinizi kırmayıp mutlu ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz.” diye konuştu.

 

GÜMÜŞHANELİLER UYUMLUDUR

Hemşerileri ile bir arada bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Gümüşhaneli hemşerilerimiz bulundukları topluma çok çabuk kaynaşan, her zaman aranan, sevilen insanlardır. Bunun sağlamlığını da Çerkezköy’de yapmışınız. Gümüşhaneli vatandaşlarımız ekmeğini taştan çıkartır ve çoğu Gümüşhaneli hemşerimiz inşaat işi ile uğraşır. Yaptığı binalarla Çerkezköy’de güzel yaşam alanı oluşturduklarını düşünüyorum” diye hemşerilerini övdü.

 

HEMŞERİLERİYLE ÇAY İÇİP SOHBET ETTİ

Konuşmasında, Bayburt ile Gümüşhanelilerin aynı özellikleri taşıdığını kaydeden Bakan Işık “Gezi Parkı olaylarında Bingöl ve Bayburt’ta eylem yapılmamıştır. Bayburtlular eylem olduğu zaman ise otobüslere binip Gümüşhane’ye gelir ve hemşerileri ile birlikte eylemlerini gerçekleştirirler. Gümüşhane ve Bayburtluların muhabetleri, yapıları ve kişilikleri aynıdır” diye konuştu. Hemşerileri ile birlikte dernek binasında çay içen Bakan Işık saat 21.30’da ise Çerkezköy’den ayrıldı.

 

Haber / Seyit Süren