Kuzulu, emek verdiği binayı açmadan gitmedi

Kapaklı'nın kurucu Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, bir yıl boyunca uğraş verdiği Hükümet Konağı için gayri resmi açılış töreni düzenledi. Kırklareli Vali Yardımcılığıâ??

GÜNDEM 24.09.2014 15:38:00 0
Kuzulu, emek verdiği binayı açmadan gitmedi

Kapkalı Hükümet Konağı için tayini çıkan Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu tarafından açılış töreni  düzenlendi. Kuzulu, 11,30’da düzenlenen bir törenle bir yıl boyunca kurulması için emek verdiği Hükümet Konağı’nın açılış kurdelasını kendi elleriyle kesti.

 

HÜKÜMET KONAĞI’NA AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ

Hükümet Konağı için yapılan açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Garnizon Komutanı Üsteğmen Ferhat Kaanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Yüzüak, İlçe Tarım Müdürü Seyyide Yılmaz, Kapaklı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmi Özkal, Özbirlik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Orhan, Belediye Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Özkan ve Serpil Sevgi ile kaymakamlık personeli katıldı.

 

MANDALI TEŞEKKÜR ETTİ

Hükümet Konağının Kapaklı’ya ve ilçe halkına hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya bizlere kattığı güzelliklerden ötürü teşekkür ediyorum. Kendisi bir yıllık süreci başarılı bir şekilde yürüttü. Hükümetimiz ile ilgili ne gerekiyorsa burada 12 ay içine sığdırdı. Bu büyük bir başarıdır. Bugün açtığımız hükümet konağı da bunun yansımasıdır” dedi.

 

RESMİ AÇILIŞI DEVLET ERKANI YAPACAK

Yeni kurulan ilçe Kapaklı’ya Hükümet Konağı binasını kısa sürede ve modern bir şekilde yaparak tamamlayan Özbirlik İnşaat’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kapaklı Kaymakamı  Aslı Aynaoğlu Kuzulu ise açılış töreninde şunları söyledi: “Bu bizim görevden ayrılmadan önce çalışma arkadaşlarımız ile birlikte meslek hayatımda güzel bir anı kalması için gerçekleştirdiğimiz ufak bir açılış töreni oldu. Yeni Kaymakam geldikten sonra Hükümet Konağının resmi açılışı devlet erkanının katılımı ile yapılacaktır. Kısa bir süre içinde Kapaklı’ya kazandırılan bu bina benim hayatımda güzel bir anı olarak kalacaktır.  Bu binanın kazandırılmasında gece gündüz çalışan herkese teşekkür ediyorum. Kendilerini hiç unutmayacağım. Benim için Kapaklı özel bir yer olarak kalacaktır. Kurucu Kaymakamı olarak görev yapmak beni her zaman mutlu etti. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyorum”

 

KURDELAYI HEP BİRLİKTE KESTİLER

Konuşmaların ardından  Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Garnizon Komutanı Üsteğmen Ferhat Kaanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş’ın aralarında bulunduğu protokol üyeleri Hükümet Konağı’nın açılış kurdelesini hep birlikte kestiler. Kurdele kesiminin ardından Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu protokol üyelerini toplantı salonunda misafir etti.  Kapaklı’dan ayrıldığı için üzgün olduğunu kaydeden Kuzulu protokol üyelerine veda etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ