İHALE BUGÜNE KALDI

Karaağaçlı öğrenciler yeni eğitim ve öğretim sezonunu 'servis' şoku ile açmıştı. Okulun ilk günü servis gelmediği için okula gidemeyen öğrencilerin taşınması için çarş

GÜNDEM 18.09.2014 18:33:00 0
İHALE BUGÜNE KALDI

Karaağaç’ta okulun ilk günü İmam Hatip’te okuyan öğrenciler, yeni eğitim ve öğretim sezonu açılmasına rağmen Milli Eğitim Müdürlüğü’nün zamanında ‘servis ihalesi’ni yapmadığı için, okula gidememişti.  Karaağaç Mahalle Muhtarı Özcan Özgür’ün  Fecebook  hesabından duyurduğu olayı Marmara Haber olarak biz de kamuoyunun gündemine taşımıştık.

 

İHALE BUGÜN YAPILACAK

Özcan Özgür’ün Facebok’dan yaptığı açıklamada Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’nun çarşamba ya da perşembe günü ‘Servis’ ihalesinin yapılacağı konusunda bilgi verdiğini paylaşmıştı. Ancak Kapaklı Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Karaağaç’tan Kapaklı’ya taşınacak öğrenciler için yapılacak ‘servis ihalesi’nin bugüne kaldığı öğrenildi.

 

ÇERKEZKÖY BELİRSİZ

Öte yandan Karaağaçlı öğrencilerin ‘Servis’ çilesi Kapaklı ile sınırlı değil! Karaağaç’tan Kapaklı’ya gidecek öğrenciler için bugün ihale yapılması beklenirken, Karaağaç’tan Çerkezköy’e gelecek öğrenciler için ise belirsizlik sürüyor. Yeni eğitim döneminin ilk haftası geride kalırken, Çerkezköy’de okuyan Karaağaçlı öğrencileri taşıyacak ‘Servis’ ihalesinin zamanı bile belli değil!