ÇEMYO'ya öğrenci yurdu yapılacak

ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, yakında taşınacakları Veliköy'e Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından öğrenci yurdu ve spor salonu yapılacağını açıklad?

EĞİTİM 18.09.2014 18:29:00 0
ÇEMYO

Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu (ÇEMYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, Veliköy’de Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından öğrenci yurdu yapılacağını açıkladı.

Marmara Haber Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan ÇEMYO Müdürü Ercan Buluş, 22 Ekim’de başlayacak olan yeni eğitim döneminde, Veliköy’de yapımı tamamlanan yeni Meslek Yüksek Okul Binası’nda olacaklarını bir kez daha tekrarladı. Önümüzdeki hafta taşınacaklarını belirten Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, yeni kampüse Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in öğrenci yurdu ve spor salonu yapma sözü verdiğini açıkladı.

 

22 EYLÜL’DE OKUL AÇILACAK

ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Ercan Buluş önümüzdeki hafta yeni binalarına taşınacaklarını kaydetti. Okulun müteahhit tarafından henüz tesliminin yapılmadığını hatırlatan ÇEMYO Müdürü Ercan Buluş, “Çerkezköy Belediyemiz geçici kabulünü yaptı. Bazı eksiklikler nedeniyle müteahhide ceza kesildi. Şu günlerde kesin kabulünün yapılmasını bekilyoruz.”dedi. 22 Eylül’de 2014-2015 sezonunun Meslek Yüksek Okulu’nda başlayacağını hatırlatan Müdür Buluş, “22 Eylül’de okulumuz açılacak. Bu nedenle haftaya bizim Veliköy’de yapılan okul binamıza artık taşınmamız gerekiyor. Son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Okulun tefrişatını tamamlayıp taşınmayı planlıyoruz.”dedi.

 

REKTÖR YURT VE SPOR SALONU SÖZÜ VERDİ

Belediye tarafından yapılan yeni binayla birlikte Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in de Meslek Yüksek Okulu için öğrenci yurdu ve bir de spor salonu yapma kararı aldığını belirten Okul Müdürü Buluş, “Biliyorsunuz Veliköy’deki yer üniversitemize verilmedi. Şu anda tahsisli. Sayın Rektörümüz buranın ‘Tapusu verilirse öğrenci yurdu ve spor salonu yaparım’ dedi. Çerkezköy Belediye Başkanımız sayın Vahap Akay, tapuyu vereceklerini söyledi. Namık Kemal Üniversitesi’nin Tekirdağ’daki kampüsünde olduğu gibi bizim Veliköy Kampüsü’nde de öğrenci yurdu yapılacak. Bir de öğrencilerimiz için spor salonu rektörlüğümüz tarafından yapılacak.” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Abdulhamit ALBEZ