Doğan veda ziyaretlerini sürdürüyor

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan önceki gün Kilikadılılar Derneği'ne veda ziyaretinde bulundu. Kaymakam Doğan'ı Kilikadılılar Dernek Başkanı Bilgin İnceoğlu, Kurucu Üye Mustafa Muratoğlu ile

GÜNDEM 17.09.2014 14:48:00 0
Doğan veda ziyaretlerini sürdürüyor

HERKESİMİN YANINDA OLMANIZ BİZLERİ MUTLU ETTİ

Dernek Başkanı Bilgin İnceoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, “Çorlu  ilçesinde göreve başladığı günden bu yana uyguladığı projeleri ile tüm Çorlu halkının gönlünde yer ettiniz.Hayata geçirdiğiniz projelerinde her yaştan  insanın ihtiyaçlarını karşılaması ve özellikle yaşlıların, özürlülerin, öğrencilerin, küçük esnafın, istihdama yönelik projelerin, derneklerin, sendikaların, çevreye,  yörenin kalkınmasına ve tanıtımına yönelik yapmış olduğunuz üstün başarılı çalışmalarınızla Çorlu’nun hep yanında olmanızdan son derece memnunluk duyduk ve mutlu olduk.”açıklamalarına yer verdi.

 

 SOYDAŞLARIMIZINDA GÖNLÜNDE TAHT KURDUNUZ

Başkan inceoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü, “ Vatandaşların her kesimin sıkıntılarını ve sorunlarını yerinde veya tek, tek giderek sorunlarını ve dertlerini dinlediniz. Çözüm için Kaymakamlık imkanlarının tamamını kullandınız. Yaptığınız çalışmalarla sadece Çorlu halkımızın gönlünde taht kurmadınız. Balkan soydaş camiamızın  her zaman yanında da olmamızdan da çok memnun olduk. Evlad-ı Fatihan diyarına Devletin şefkatini ve güler yüzünü göstererek sadece Çorlu’muzun değil, Balkan soydaşlarımızın gönlünde de taht kurdunuz.Size yeni görevinde de başarılar dileriz’’ diye konuştu.

Kaymakam Hulusi Doğan’da her kaymakamın yapması gereken çalışmaları yaptığını ve Çorlu’dan güzel izlenimlerle ayrılacağını ve Çorluluları hiz unutmayacağını ve ziyaret için Çorlu’ya mutlaka geleceğini söyledi.

 

Haber Merkezi