Didem afişle aranıyor

İstanbul Anadolu Yakası'nda yaşayan Abdülkadir Kutlu (48), 12 gün önce Fatih B. (27) tarafından kaçırıldığını iddia ettiği kızı Didar Didem Kutlu'yu (13), Edirne'de bulunan iş yerl

GÜNDEM 14.09.2014 14:51:00 0
Didem afişle aranıyor

Acılı baba Kutlu, kızının ve kaçırdığını iddia ettiği şahsın fotoğrafları ile hazırlamış olduğu afişleri, şehrin dört bir yanına asarak kızının bulunmasını istiyor. Telefonla görüşülen baba Kutlu, aldığı ihbarlar doğrultusunda başka şehirlerde de kızını aradığını belirterek, “Kızım henüz 13 yaşında, kendisini kaçırdığını düşündüğümüz insan kendisinden yaşça çok büyük. Ben kızımın kendi rızasıyla kaçtığını düşünmüyorum. İstanbul’da gerekli suç duyurularında bulundum. Polis ve emniyet güçleri de her yerde onları arıyor. Duyan ya da görenlerin insanlık namına bana ulaşmalarını istiyorum. Fatih B. madde bağımlısı bir genç ve silahı olabileceğini düşünüyorum. Kızımın yaşayıp yaşamadığını bile bilmiyorum” dedi.

Edirne’de esnaflık yapan Bahri Dinar ise “Abdülkadir bey, gelip bizden afişleri asmak için müsaade ettik. Biz de seve seve kendisine yardımcı olmak için kabul ettik. Umarız kızına sağ salim kavuşur ve genç kız bir an önce bulunur. Biz, afişleri dükkanıma asarak insanlık görevimizi yapıyoruz” diye konuştu.

 

Haber Merkezi